Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Δράκος» με τζόκεϊ ορμά σε ανήλικες – Τρία περιστατικά στα νότια προάστια

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται γονείς και γυναίκες των νοτίων προαστίων, έπειτα από τις τρεις απόπειρες βιασμού που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες με δράστη έναν άγνωστο άντρα, που παραμένει ασύλληπτος.

Οι αστυνομικοί, με βάση τις περιγραφές, έχουν εξαπολύσει «σαφάρι» σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη, όπου σημειώθηκαν οι τρεις επιθέσεις κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Και οι τρεις περιπτώσεις παρουσιάζουν κοινά σημεία, κάτι που οδηγεί τις αστυνομικές Αρχές στο συμπέρασμα ότι κοινός παρονομαστής είναι ο ίδιος άντρας, ο οποίος στήνει καρτέρι και επιτίθεται σε ανήλικες κοπέλες και γυναίκες που περπατούν στον δρόμο μόνες, προκειμένου να ικανοποιήσει πάνω τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

«Ο δράκος με το τζόκεϊ» είναι ο χαρακτηρισμός που του έχουν αποδώσει οι αστυνομικοί, καθώς, σύμφωνα με τα θύματα, ο δράστης φορά καπέλο, πιθανότατα για να είναι λιγότερο ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο επικίνδυνος επίδοξος βιαστής, ο οποίος μιλάει σπαστά ελληνικά, προσεγγίζει τα κοριτσάκια ζητώντας τους τάχα πληροφορίες για το πώς θα πάει στο Ελληνικό.

Το χρονικό

Οταν τα ανήλικα κοντοσταθούν για να του πουν ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει, ο δράστης ορμά πάνω τους προσπαθώντας να τα ακινητοποιήσει, για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες του επιθυμίες. Η πρώτη επίθεση που έκανε ο ανώμαλος ήταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, όταν πλησίασε μια παρέα τριών 15χρονων κοριτσιών και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να απομονώσει ένα από τα κοριτσάκια. Το επόμενο βράδυ ο δράστης επιτέθηκε σε δύο 16χρονες που περπατούσαν μαζί στον δρόμο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και στις δύο περιπτώσεις τα κορίτσια αντιστάθηκαν και με τα ουρλιαχτά τους τον έκαναν να τα αφήσει και να το βάλει στα πόδια.

Δεν είναι όμως μόνο τα ανήλικα κορίτσια που έχουν μπει στο στόχαστρό του. Η τρίτη επίθεση έγινε σε μια 24χονη, η οποία προσπάθησε να τον απωθήσει φωνάζοντας, ενώ κάποια αυτοκίνητα που περνούσαν από το σημείο τον απέτρεψαν να συνεχίσει και ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή.

Τα περιστατικά έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, ενώ την ίδια ώρα διακριτικά οι αστυνομικοί εξετάζουν την υπόθεση έχοντας στήσει τις «παγίδες» τους αθόρυβα, προκειμένου ο επίδοξος βιαστής να κάνει το πρώτο λάθος και να του περάσουν χειροπέδες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...