Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Κούρσα του τρόμου στο κέντρο της Αθήνας για κοπελίτσα – Πώς κατάφερε να γλιτώσει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 20χρονη φοιτήτρια, όταν ο οδηγός ταξί που θα τη μετέφερε στο σπίτι της την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και εκεί επιχείρησε να τη βιάσει, κλείνοντας μάλιστα τις ασφάλειες του οχήματος, ώστε να μην έχει τρόπο διαφυγής!

Η νεαρή κοπέλα, η οποία γλίτωσε την τελευταία στιγμή τη σεξουαλική κακοποίηση, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media την τραυματική εμπειρία που βίωσε μέσα στο «ταξί του τρόμου».

«Σήμερα (προχθές), στις 12 το βράδυ ακριβώς, πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχείων, όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως τη Στουρνάρη, όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνισή μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του, να πάμε βόλτα κ.λπ.» ανέφερε η 20χρονη.

Στη συνέχεια έγραψε ότι ο διεστραμμένος αυτοκινητιστής τη μετέφερε σε ένα στενό δρομάκι, όπου έκλεισε τις ασφάλειες του ταξί και όρμησε πάνω της με σκοπό να τη βιάσει:
«Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων, στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει». Η φοιτήτρια στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς μια παρέα έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή από το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το ταξί ο επίδοξος βιαστής της.

«Τον παρακάλαγα»

«Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει, ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία, τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα» κατέληξε η 20χρονη, που, παρά το μεγάλο σοκ που υπέστη, κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που της επιτέθηκε, όχι όμως και τον αριθμό των πινακίδων του ταξί. Οπως έγραψε χαρακτηριστικά, πρόκειται για έναν ανοιχτόχρωμο άνδρα γύρω στα 40, με κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο, όχι πολύ ψηλό, ο οποίος φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Οπως δήλωσε η μητέρα της 20χρονης, την αμέσως επόμενη ημέρα η κόρη της βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές. «Οπως μου είπε το κορίτσι μου, ο δράστης είναι αλλοδαπός και την πήρε από πιάτσα των Εξαρχείων για να τη φέρει στο σπίτι, και στην Ευγένιου Καραβία την κλείδωσε στο ταξί. Η κόρη μου αντέδρασε και, την ώρα που περνούσε μια παρέα, φώναξε δυνατά “βοήθεια”, την άκουσε η παρέα και έτρεξε προς το μέρος της. Τότε, ο οδηγός τρόμαξε και της άνοιξε την κλειδαριά, και έτσι κατάφερε να βγει από το επαγγελματικό όχημα» ανέφερε, μιλώντας στο protothema.gr.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, από την πλευρά του, ανέφερε ότι η κόρη του ήταν τόσο ταραγμένη στην αρχή, που δεν ήθελε να πει τίποτα ούτε στον ίδιο ούτε στη μητέρα της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...