Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Αμνησία» Φουρθιώτη – Οι διάλογοι του (έγκλειστου) «τηλεαστέρα» με τον ανακριτή

Τον μπελά τους φαίνεται ότι έχουν βρει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Κορυδαλλού

Σε μια συμφωνία για την προσωπική του φύλαξη, όταν του αφαιρέθηκε η αστυνομική φρουρά, αποδίδει ο Μένιος Φουρθιώτης τη σχέση του και τις επαφές του με τους δύο συγκατηγορουμένους του.

Απαντώντας στο βαρύτατο κατηγορητήριο, το οποίο τον φέρει να ενορχήστρωσε τις επιθέσεις εναντίον του, ο προφυλακισμένος παρουσιαστής, όταν απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Δεν έπεισε όμως εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του, θεωρώντας ότι προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής του και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως, αν αφεθεί ελεύθερος, θα διαπράξει νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι η φρουρά ουδέποτε του αφαιρέθηκε και απέδωσε αυτή την πεποίθηση σε «παρερμηνεία», ισχυριζόμενος: «Φρουρούμαι μέχρι σήμερα, απλά όχι στον βαθμό που φρουρούμουν πριν. Το σπίτι αυτή τη στιγμή φυλάσσεται, όπως και ο εργασιακός μου χώρος… Η προσωπική μου φρουρά είναι αυτή που αφαιρέθηκε».

Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι, όταν έχασε την προσωπική φρουρά που του παρείχε η Ελληνική Αστυνομία, απευθύνθηκε σε εταιρίες security, αλλά «αρνήθηκαν να αναλάβουν τη φρούρησή μου, φοβούμενοι τον ντόρο της δημοσιότητας που είχε ήδη προκύψει».

Μετά, όπως αναφέρει στην απολογία του, απευθύνθηκε σε άτομα «που δουλεύουν για τον κ. Βρυώνη και στο κανάλι Εψιλον και απασχολούνται στη φύλαξη των εγκαταστάσεών του».

Κάπως έτσι ισχυρίζεται ότι ήρθε σε επαφή με τον συγκατηγορούμενό του Γ.Π., από τον οποίο υποστηρίζει ότι ζήτησε να αναλάβει να τον συνοδεύει από το κανάλι έως την οικία του και σε διάφορες άλλες εξόδους. Επίσης, αναφέρει ότι του ζήτησε να αναλάβει και την επιτήρηση του σπιτιού του. Στον Γ. Π. αποδίδει ο Μένιος Φουρθιώτης την επαφή με τον δεύτερο συγκατηγορούμενό του Γ.Σ., τον οποίο φέρεται ότι του πρότεινε για την ενίσχυση της προσωπικής του ασφάλειας.

«Διαχειριστής»

«Συναντήσεις δεν είχαμε αρκετές, είχαμε όμως τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ μας πάρα πολλές» υποστήριξε ο παρουσιαστής, ο οποίος αρνήθηκε ότι είναι χρήστης ενός εκ των κινητών που του αποδίδονται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Ερώτηση: Τον αριθμό… τον χρησιμοποιείτε;

Απάντηση: Οχι. Είμαι διαχειριστής και εκπρόσωπος πολλών εταιριών, και έχουμε πολλά εταιρικά τηλέφωνα και αδυνατώ να γνωρίζω ποιος συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τον αριθμό αυτό.

Ερώτηση: Αρα δεν στείλατε και το μήνυμα στις 16/04/2021 και ώρα 01.55 στον Γ.Π. με το περιεχόμενο «αν υπάρχει πρόβλημα, πες μου να βοηθήσω»;

Απάντηση: Οχι, δεν έστειλα αυτό το μήνυμα. (…..)

Ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει ότι οι επικοινωνίες με τον συγκατηγορούμενό του ήταν πολλές, επειδή φοβόταν. Φαίνεται, όμως, να μη θυμάται ακριβώς πότε τους προσέλαβε. Η νύχτα των πυροβολισμών στην οικία του παρουσιαστή βρέθηκε στο επίκεντρο της ανάκρισης. Ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε ότι δεν θυμάται αν επικοινώνησε μετά το περιστατικό με τους συγκατηγορούμενούς του και ότι δεν γνώριζε πού βρίσκονται:

Ερώτηση: Ο Γ.Π. προανακριτικά κατέθεσε ότι βραδινές ώρες της 16/04/2021 είχε πάει να ελέγξει την περιοχή όπου μένατε μαζί με τον Γ.Σ. Το γνωρίζατε;

Απάντηση: Κάλεσα την Αστυνομία και κάλεσα και τον Γ.Π. και τους είπα να έχουν τον νου τους στην οικία μου μετά και τους πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία. Τι ώρα ακριβώς ήλθαν και ποιο ακριβώς δρομολόγιο ακολούθησαν εγώ δεν το ξέρω.

Και οι δυο συγκατηγορούμενοί του επίσης αρνήθηκαν ότι είχαν σχέση με τους πυροβολισμούς τόσο στην οικία του Φουρθιώτη όσο και κατά των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία.

Εχει ξεφύγει! Ο Μένιος ζητά στις φυλακές μέλι, ακτινίδια και γάλα αμυγδάλου

Τον μπελά τους φαίνεται ότι έχουν βρει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Κορυδαλλού, αφού κάθε τρεις και λίγο έρχονται αντιμέτωποι με τις παραξενιές και τις παράλογες απαιτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ζητάει να του φέρουν στο κελί του από ακτινίδια μέχρι γάλα αμυγδάλου και ειδικό μέλι του βουνού!

Σύμφωνα με το Newsit.gr, αφού πέρασε την πρώτη ψυχρολουσία από την είδηση της προφυλάκισής του, ο «καλοαναθρεμμένος» πρώην παρουσιαστής ξαναβρήκε τον παλιό εαυτό του και άρχισε να συμπεριφέρεται και πάλι σαν σύγχρονος Καίσαρας, ο οποίος έχει μπερδέψει τη φυλακή με… πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο! Και όχι μόνον αυτό, αλλά απειλεί «θεούς και δαίμονες» κάθε φορά που δεν ικανοποιούνται οι υπερβολικές απαιτήσεις του.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φράση που αποδίδεται σε ανθρώπους οι οποίοι τον… ζουν καθημερινά και βλέπουν πώς συμπεριφέρεται μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα:

«Εχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς» λένε χαρακτηριστά, συμπληρώνοντας: «Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί»!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα σε όσα έχει ζητήσει ο πρώην παρουσιαστής να του πάνε στο κελί του, το σύντομο διάστημα της παραμονής του στη φυλακή, είναι γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρόμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου και τοστ μόνο με τυρί! Ωστόσο, οι απαιτήσεις του πέφτουν πάντα στο κενό, αφού η εντολή από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής είναι ρητή: Ο Μένιος Φουρθιώτης θα αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλος κρατούμενος.

Τότε, ο πρώην μάνατζερ φέρεται ότι αρχίζει να εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας ότι θα υποβάλλει μηνύσεις, εάν δεν του φέρουν όσα ζητάει και επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι έχει «γνωστούς πολιτικούς».

Εχει φτάσει δε στο σημείο να κατηγορεί τους σωφρονιστικούς ότι θέλουν να τον σκοτώσουν για να μη μιλήσει και «γι’ αυτό μου δίνετε αυτά που δεν τρώω», όπως φέρεται ότι λέει! Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια απειλή που συνηθίζει επίσης να εκτοξεύει είναι ότι θα πάρει τηλέφωνο τους υπουργούς και «θα σας κανονίσουμε»!

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...