Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Ζάναξ και “πείραμα” διαστροφής»: Το ημερολόγιο – σοκ της απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τη νοσηρότητα και την ακραία διαστροφή του σατανικού μυαλού της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τη νοσηρότητα και την ακραία διαστροφή του σατανικού μυαλού της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου, όπως αυτές ξεδιπλώνονται στις σελίδες του τετραδίου που κρατούσε φυλαγμένο στο σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου είχε κρατήσει αιχμάλωτη για 40 ώρες τη 10χρονη Μαρκέλλα!

Η 34χρονη, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι απήγαγε, νάρκωσε με «κοκτέιλ» ναρκωτικών και κακοποίησε σεξουαλικά το μικρό κορίτσι, κρατούσε σημειώσεις με το καθημερινό πρόγραμμά της, οι οποίες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας που πραγματοποίησαν μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Σε μία από αυτές, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία και δημοσιεύτηκε στο protothema.gr, η 34χρονη είχε καταγράψει το πρόγραμμα που πιθανότατα σκόπευε να ακολουθήσει μια από εκείνες τις ημέρες, έχοντας βάλει στόχο να απαγάγει και να βιάσει το 10χρονο κορίτσι! Σε εκείνο το κομμάτι χαρτί, στο οποίο αποτυπώνεται όλη η φρίκη, διαβάζει κανείς: «Μπουρδελότσαρκα – κολυμβητήριο – Μαρκέλλα?- BDSM – πείραμα -άρα- λεσβία»!

Το καταχθόνιο σχέδιο

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την ανατριχιαστική υπόθεση, το ερωτηματικό που είχε σημειώσει η 34χρονη δίπλα στο όνομα της ανήλικης μαθήτριας πιθανότατα σημαίνει ότι δεν ήταν σίγουρη εάν θα κατάφερνε να απαγάγει το κοριτσάκι και να το οδηγήσει στο διαμέρισμά της, όπως προέβλεπε το καταχθόνιο σχέδιό της. Την ίδια ώρα ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν η Μούρθου έγραψε στο τετράδιό της τη λέξη «BDSM», η οποία παραπέμπει σαφώς στον σαδομαζοχισμό, έχοντας στο μυαλό της τη 10χρονη ή κάποιον ενήλικο. Σχολιάζοντας το σημείωμα που βρέθηκε, η δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα:

«Το σημειωματάριο είναι η πλήρης απόδειξη ότι ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα με όλη την έννοια που μπορεί να αποδώσει κανείς στην προμελέτη και, δη, χωρίς καν να είναι νομικός. Αναγράφεται, τη συγκεκριμένη ημέρα, το πρόγραμμα της κατηγορουμένης, με αναφορά και στο όνομα του παιδιού, στην τρίτη σειρά, με ερωτηματικά» δήλωσε στην «Espresso» η κυρία Ανάσογλου, ενώ πρόσθεσε:

«Επίσης, υπήρχε και σχέδιο διαφυγής, δηλαδή υπάρχουν αποδείξεις ότι η κατηγορουμένη προσχεδίασε και πώς θα διαφύγει, από ποια πιάτσα θα πάρει ταξί και ποιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει. Ολα αυτά, όπως προείπα, δείχνουν την κατάσταση του σχεδίου, όχι μόνο της αρπαγής του ανηλίκου, αλλά και της μετέπειτα διαφυγής της μαζί του».

Η 34χρονη, που φέρεται ως εκδιδόμενη, είναι μητέρα ενός παιδιού που ζει σε άλλη πόλη με τον πατέρα του, με τον οποίον η ίδια βρίσκεται σε διάσταση. Το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου του 2020 πλησίασε τη 10χρονη Μαρκέλλα και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο, θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι της. Η μαθήτρια δέχτηκε καθώς τη γνώριζε, αλλά, αντί να την πάει στο σπίτι της, η 34χρονη τη μετέφερε στο δικό της διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Εκεί, της ετοίμασε έναν χυμό φρούτων, μέσα στον οποίον ανέμειξε βενζοδιαζεπίνες (ζάναξ) και κοκαΐνη, και της έδωσε να τον πιει! Οταν το «κοκτέιλ» έδρασε στον οργανισμό της μικρής, την ξάπλωσε και άρχισε να τη θωπεύει.

Οταν όμως είδε στην τηλεόραση ότι αναζητούσαν το παιδί, το μετέφερε με το αυτοκίνητό της κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου το πήγε με τα πόδια και το άφησε. Κατόπιν, πέταξε το κινητό της και προμηθεύτηκε άλλο με νέα κάρτα, κάλεσε ταξί και πήγε στην παραλία Κατερίνης, όπου είχε νοικιάσει δωμάτιο. Ωστόσο, εντοπίστηκε στις 17 Ιουνίου από την ειδική ομάδα ερευνών που είχε συσταθεί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έχοντας προλάβει να κουρευτεί -σχεδόν ξύρισε το κεφάλι της- για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο διαμέρισμα που είχε μισθώσει, οι αστυνομικοί βρήκαν την τσάντα πλάτης και τα ρούχα που φορούσε κατά την αρπαγή του 10χρονου κοριτσιού, ενώ κατασχέθηκε ο κατεστραμμένος υπολογιστής της.

Εισήγηση «καταπέλτης» από την αντιεισαγγελέα

«Καταπέλτης» είναι η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την Ειρήνη Μούρθου στην εισήγησή της, με την οποία προτείνει την παραπομπή σε δίκη της 34χρονης καθώς και την παράταση επί ένα εξάμηνο της προσωρινής κράτησής της στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών!

Οπως αναφέρει η εισαγγελική λειτουργός, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας θα πρέπει να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, καθώς «στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης στις 11 Ιουνίου του 2020 αφαίρεσε ανήλικο νεότερο των 14 ετών από τους γονείς του, με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες».

«Την άγγιζε στα γεννητικά όργανα»

Στην πρότασή της η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τονίζει ότι η 34χρονη «έκαμψε την αντίσταση της ανήλικης χορηγώντας σε αυτή ναρκωτική ουσία μέσα στον χυμό φρούτων που της έδωσε, στη συνέχεια αφαίρεσε τα ενδύματά της και, αφού την τοποθέτησε στην μπανιέρα, την έλουσε, αγγίζοντάς τη στη συνέχεια στα γεννητικά της όργανα».

Κατόπιν η 34χρονη έβγαλε την ανήλικη από την μπανιέρα και, ενώ εκείνη συνέχιζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας, «άρχισε να τη θωπεύει με τα δάχτυλά της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις». Οπως καταλήγει η εισαγγελική λειτουργός, η κατηγορούμενη με πρόθεση εξέθεσε σε κίνδυνο το κοριτσάκι, αφού «το απήγαγε» και «του χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, που είχαν ουσιώδη επίδραση στον οργανισμό του και του στερούσαν τη δυνατότητα να αντισταθεί».

Η κατηγορούμενη, από την πλευρά της, αρνείται ότι απήγαγε τη Μαρκέλλα και υποστηρίζει ότι την οδήγησε στο διαμέρισμά της ωθούμενη από αισθήματα μητρικής στοργής λόγω της παραμέλησης και της κακοποίησης που υφίστατο η ανήλικη από το οικογενειακό περιβάλλον της.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...