Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ληστεία με… «high 5» – Αλγερινοί «έγδυσαν» επιχειρηματία στη Μύκονο

Τα «high 5» με γαλλοαλγερινούς και το ρολόι των 103.000 € που έγινε καπνός

Μετά τους Ιταλούς μαφιόζους, που αρπάζουν πανάκριβα ρολόγια από τα χέρια ανυποψίαστων παραθεριστών, έκανε την εμφάνισή της στη Μύκονο και μια συμμορία γαλλόφωνων Αλγερινών!

Ομως, εξαρθρώθηκε άμεσα μετά τη ληστεία σε βάρος ενός εισαγωγέα ρούχων από τη Θεσσαλονίκη και την αρπαγή τού αξίας 103.000 ευρώ ρολογιού του, μάρκας Patek Philippe.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στους Μύλους το βράδυ της Πέμπτης φορώντας στον καρπό του το πανάκριβο ρολόι του, όταν τον πλησίασε μια ομάδα τριών λεπτοκαμωμένων ανδρών οι οποίοι μιλούσαν γαλλικά και ο ένας σήκωσε ξαφνικά το χέρι του φωνάζοντάς του «high 5»!

Ο εισαγωγέας αιφνιδιάστηκε, αλλά σήκωσε και αυτός το χέρι του για τον φιλικό χαιρετισμό. Ξαφνικά, όμως, δέχτηκε επίθεση από τον δεύτερο της παρέας, ο οποίος τον ακινητοποίησε χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, ενώ την ίδια στιγμή ένας από τους συνεργούς του τραβούσε από το χέρι του το Patek Philippe και διέφυγαν όλοι μαζί τρέχοντας στα στενά του νησιού των ανέμων!

Ανασφάλιστο

Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου διευκρινίζοντας ότι το ρολόι δεν ήταν ασφαλισμένο. Υστερα από έρευνα και χάρη στην αξιοποίηση οπτικού υλικού οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλγερινού με γαλλικό διαβατήριο, ο οποίος θεωρείται μέλος οργανωμένης συμμορίας με ειδικότητα στις κλοπές ακριβών ρολογιών που προωθούνται για πώληση.

Στην κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 245 ευρώ, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ένα κινητό και χειρόγραφες σημειώσεις που εξετάζονται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς τηρεί αρνητική στάση. Ωστόσο, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατείται και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλους τρεις συνεργούς, τα στοιχεία των οποίων έχουν προσδιοριστεί και αναζητούνται.

Πέρυσι η Ασφάλεια Μυκόνου είχε προχωρήσει στη σύλληψη δύο Ιταλών μελών της «μαφίας των ρολογιών», οι οποίοι είχαν επιτεθεί στη σύζυγο του «Mr Τιτάν» Νέλλου Κανελλόπουλου, όταν πήγε να αγοράσει καφέ σε ένα κατάστημα στη θέση Δραφάκι, ένα χιλιόμετρο από τη Μικρή Βενετία. Οι δράστες είχαν εντοπίσει τη Λη Κανελλοπούλου, ενώ ο σύζυγός της περίμενε στην είσοδο του καταστήματος. Ξαφνικά η ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με μάσκα κατά του κορονοϊού, ο οποίος την έριξε στο έδαφος και έβγαλε με πρωτοφανή βιαιότητα από το χέρι της το αξίας άνω των 50.000 ευρώ ρολόι της.

Οι αστυνομικοί

Η Λη Κανελλοπούλου διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του, την οποία είχαν νοικιάσει και στη συνέχεια εγκατέλειψαν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου εντόπισαν τον χώρο διαμονής των δύο Ιταλών και διασταύρωσαν τα στοιχεία τους, βάσει των οποίων οι δικαστικές Αρχές της Σύρου εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης. Ωστόσο, είχαν προλάβει να διαφύγουν από το νησί με πλοίο ή με αεροπλάνο αμέσως μετά τη ληστεία.

Οι δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν ως μέλη οργανωμένης συμμορίας σκληρών κακοποιών από τη Νάπολη, που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στη Μύκονο τα τελευταία τρία χρόνια με «ειδικότητα» στις ληστείες και τις κλοπές πολυτελών αντικειμένων.

Οι Ναπολιτάνοι κακοποιοί κυκλοφορούν κυρίως στα Ματογιάννια, σε σημεία έξω από τη Χώρα, αλλά και στις κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων, όπου εντοπίζουν τον στόχο τους, που συνήθως είναι Αραβες αλλά και Ελληνες «Κροίσοι». Στη συνέχεια τους παρακολουθούν διακριτικά και, μόλις βεβαιωθούν ότι το πεδίο είναι ελεύθερο, τους ακινητοποιούν με την απειλή όπλων ή μαχαιριών και αρπάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα τα πανάκριβα αξεσουάρ τους, όπως έκαναν με τη Λη Κανελλοπούλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...