Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Ξύλο μεταξύ δύο κροίσων για την Κερ!

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ πλήρωσε 167.000 ευρώ για να πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα των φωτογραφιών και το βίντεο με τον άγριο καβγά των Τζέιμς Πάρκερ και Ντέιβιντ Γκίντζελ

Βούκινο διεθνώς έσπευσε να κάνει ο Ρούπερτ Μέρντοχ τους δύο Αυστραλούς επιχειρηματίες που πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια της Μιράντα Κερ. Ο μεγιστάνας του Τύπου δεν έχασε την ευκαιρία του «πρωτοσέλιδου» και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τζέιμς Πάκερ και τον Ντέιβιντ Γκίντζελ.

Εδωσε 250.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 167.000 ευρώ, για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών και του σχετικού βίντεο που έδειχναν τους δύο άντρες να χτυπιούνται και να αποχωρούν από τον καβγά ο ένας με σπασμένο δόντι και ο άλλος με μαυρισμένο μάτι.

Το περιστατικό, για το οποίο οι αυστραλιανές Αρχές έχουν ξεκινήσει σχετική έρευνα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού εκτυλίχθηκε στους δρόμους της πιο φημισμένης παραλίας του Σίδνεϊ, στο Μπόντι Μπιτς. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο 46χρονος Τζέιμς Πάκερ, ένας από τους πλουσιότερους Αυστραλούς με δικά του καζίνα στην Αυστραλία και την Ασία, και ο Ντέιβιντ Γκίντζελ, κουμπάρος του και συνάμα ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου 9. Οι δύο άντρες «τα έσπασαν» μετά το διαζύγιο του Πάκερ από τη σύζυγό του Ερικα, τους οποίους είχε παντρέψει ο Γκίντζελ. Και το γεγονός ότι ο Πάκερ δεν έχασε χρόνο και άρχισε να βγαίνει με την επίσης φρεσκοχωρισμένη Αυστραλή καλλονή Μιράντα Κερ έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Τροφή στους παπαράτσι

Ο τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε την περασμένη Κυριακή, όταν ο Πάκερ επιστρέφοντας στην Αυστραλία από ταξίδι, διαπίστωσε έκπληκτος ότι έξω από την κατοικία του στο Μπόντι Μπιτς είχε παρκάρει ένα βαν του καναλιού 9, προφανώς για να καταγράψει αποκλειστικά πλάνα από τυχόν συνάντησή του με τη Μιράντα Κερ. Αμέσως έστειλε γραπτό μήνυμα στον κουμπάρο του για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Ο Γκίντζελ, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, αποφάσισε να τον επισκεφτεί για να συζητήσουν από κοντά το θέμα… Τελικά η συζήτηση δεν διεξήχθη και τόσο πολιτισμένα, αφού οι δύο άντρες βρέθηκαν να κυλιούνται στο έδαφος και να ανταλλάσσουν μπουνιές. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι παπαράτσι δεν έχασαν ευκαιρία να απαθανατίσουν το συμβάν και ο Αυστραλός μεγιστάνας του Τύπου έσπευσε να τους κάνει πρωτοσέλιδο στα διεθνή έντυπά του.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...