Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Άφαντο το κινητό της της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή στα βράχια- Συγκλονίζει η μητέρα της (video)

«Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι»

Σοκάρει και λυγίζει ακόμη και τους πιο ψύχραιμους η είδηση θανάτου της μικρής Ιωάννας στη βραχώδη ακτή των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά, ενώ την ίδια ώρα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τις συνθήκες και τα αίτια της τραγωδίας.

Στην πρώτη αυτοψία στον χώρο βρέθηκαν τα ακουστικά της Ιωάννας και μια σακούλα με φαγητό που είχε αγοράσει. Ομως, παρά τις εκτενείς έρευνες, δεν βρέθηκαν ακόμη το κινητό της τηλέφωνο και η ζακέτα της, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο.

Το 11χρονο αγγελούδι έχασε τη ζωή του πέφτοντας στα βράχια από ύψος 20 μέτρων. Από τη σφοδρή πτώση υπέστη τραύματα στο κεφάλι και σε πολλά σημεία του σώματος. Φως στις συνθήκες του θανάτου αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, μετά τη νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του παιδιού. Πάντως, από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας που έκανε ο ιατροδικαστής αλλά και από τις έρευνες των αστυνομικών δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι αυτά του δυστυχήματος ή της αυτοχειρίας.

Ο θάνατός της εκτιμάται ότι επήλθε μεταξύ 10 με 11 τη νύχτα της Τρίτης. Τα πρώτα στοιχεία στο κορμί της Ιωάννας δείχνουν ότι δεν σύρθηκε στα βράχια πέφτοντας κατά λάθος, αλλά έπεσε στο έδαφος με τα πόδια. Ισως κατά λάθος έκανε ένα βήμα στο κενό, λόγω ελλιπούς ορατότητας, ή κάτι άλλο συνέβη. Πάντως, φαίνεται ότι το κορίτσι είχε πλήρη έλεγχο των κινήσεών του, όταν υπήρχε το φως της ημέρας.

Ερωτήματα ανακύπτουν και ως προς τη στάση της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο είχε χαθεί από τις 8 το βράδυ της Τρίτης, αλλά εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία με καθυστέρηση 15 ωρών, στις 11 το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, εκείνο το πρωί τηλεφώνησε ο δάσκαλος του κοριτσιού για να ρωτήσει γιατί δεν είχε πάει στο σχολείο και προφασίστηκε ότι η κόρη της ήταν αδιάθετη. Δεν είπε την αλήθεια, ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί…

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της 11χρονης εξετάζουν καρέ καρέ ένα βίντεο που την κατέγραψε λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρή στα βράχια. Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας μιας επιχείρησης στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων δείχνει την Ιωάννα λίγα λεπτά μετά τις 10 τη νύχτα, όταν έφυγε από το σπίτι της για να κάνει μια μικρή βόλτα, όπως είπε στη μητέρα της. Στο βίντεο φαίνεται να περπατά μόνη στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους, κρατώντας μια τσάντα με τρόφιμα που είχε αγοράσει από το μίνι μάρκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 11χρονη είχε φύγει από το σπίτι της και πριν από λίγες μέρες, έπειτα από έναν άγριο καβγά για την απόδοσή της στο σχολείο και για προβλήματα που είχε με συγγενείς της. Τότε η μητέρα της την είχε ψάξει και την είχε εντοπίσει. Ομως, το μοιραίο βράδυ της Τρίτης που την αναζήτησε δεν τη βρήκε. Δεν πρόλαβε το κακό…

Συγκλονίζει η μητέρα της! «Έχει γίνει ένας άγγελος»

Ράγισε καρδιές η χαροκαμένη μητέρα της 11χρονης Ιωάννας που βρήκε τραγικό θάνατο στη βραχώδη ακτή των Αγίων Αποστόλων Χανίων, περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες της κορούλας της από τη στιγμή που εξαφανίστηκε έως την ώρα που εντοπίστηκε νεκρή από έναν πυροσβέστη.

«Προχθές το βράδυ η κόρη μου μού ζήτησε να περπατήσει για να πάρει αέρα. Μου υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει στις 8.45′ και ήταν χαρούμενη. Οταν πήγε 9, δεν είχε γυρίσει ακόμα. Ξεκίνησα να την παίρνω τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε. Συνέχισα να την παίρνω τηλέφωνο. Γύρω στις 10, που συνέχιζα και την έπαιρνα, ήταν κλειστό. Ανησύχησα… Οταν άρχισαν να περνούν οι ώρες, βγήκα για να την ψάξω μαζί με τον ξάδερφό μου. Ψάχναμε παντού, γύρω γύρω στις παραλίες, κοντά στη θάλασσα, στο πάρκο. Δεν τη βρήκαμε και γύρισα σπίτι, γιατί πίστευα ότι με περίμενε. Για δεύτερη φορά ξαναβγήκαμε, πήγαμε προς Νέα Χώρα. Μέχρι και στο Παλιό Λιμάνι πήγαμε» είπε.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της στην τηλεοπτική εκπομπή «T Live», στον Alpha, η μητέρα της 11χρονης συμπλήρωσε: «Την έπαιρνα τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε. Δεν ήταν κλειστό κι έτσι πίστευα ότι η Ιωάννα βρισκόταν κάπου και το είχε στο αθόρυβο. Επέστρεψα κάποια στιγμή σπίτι, καθώς πίστευα ότι η Ιωάννα θα είχε γυρίσει. Την επόμενη μέρα το πρωί πήγα στην Αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνιση». Η μητέρα είναι συγκλονισμένη, καθώς δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ του χαμού της κόρης της.

«Ηταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Εγώ πιστεύω ότι τώρα εκεί που έχει πάει έχει γίνει ένας άγγελος. (…) Ακόμα με προστατεύει, γιατί ήθελε πάντα να με προστατεύει και νοιαζόταν για μένα. Επειδή είχε περάσει πάρα πολλά… Δυστυχώς, ο Θεός την πήρε από κοντά μου. Γιατί έγινε αυτό, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ηταν ένα υπέροχο πλάσμα. Το χαμόγελό της, είχε μεγάλη καρδιά, ήταν μεγάλη ψυχούλα και δεν μου έλεγε ποτέ ψέματα» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...