Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Bόμβα» από Λύτρα για τη μικρή Ιωάννα – «Υπάρχει το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας»

Ανοιχτή άφησε την πιθανότητα η μικρή Ιωάννα να έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης μαθήτριας που βρέθηκε νεκρή στη βραχώδη παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά την προηγούμενη Τρίτη!

Αν και οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας δεν το αποκλείει, υποστηρίζοντας ότι στην υπόθεση υπάρχουν θολά σημεία. Αλλά και η μητέρα της Ιωάννας ισχυρίζεται ότι η κόρη της δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ δεν δέχεται όσα είπαν οι συμμαθητές της, ότι δηλαδή τους είχε αποχαιρετήσει: «Ολοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την “ψυχή” της παρέας».

Ο κ. Λύτρας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, μετέφερε τον προβληματισμό της οικογένειας αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το αδικοχαμένο παιδί στη βραχώδη ακτή, κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, καθώς δεν συνήθιζε να απομακρύνεται.

«Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 11χρονη συνήθιζε να παίζει και να κινείται μόνο κοντά στο σπίτι της. Αραγε πώς βρέθηκε εκεί και με ποιον τρόπο; Προσπαθούμε να βρούμε πώς κατάφερε και απομακρύνθηκε τόσο πολύ. Είναι απορίας άξιο και τι έγινε εκεί. Δεν είχε καμία δουλειά να πάει σε εκείνο το σημείο η Ιωάννα και αυτό είναι που ισχυρίζεται η μητέρα» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και διερωτήθηκε:

«Την οδήγησε κάποιος; Πήρε εντολή; Δεν αποκλείουμε την εγκληματική ενέργεια και, την ίδια στιγμή, η μητέρα αποκλείει την αυτοχειρία».

Ο κ. Λύτρας επισήμανε, επίσης, πως στοιχείο «κλειδί» στην τραγική αυτή υπόθεση θα αποτελέσει το κινητό του κοριτσιού, αν βέβαια βρεθεί. «Το κινητό θα μπορούσε να δώσει τη λύση. Εως τότε η ανάγνωση του συμβάντος από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η μητέρα θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να βρούμε απαντήσεις για το τι συνέβη τελικά».

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης ανέφερε ότι πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, η οποία απαιτεί προσοχή, και πως τα αποτελέσματα των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων θα τα έχει σε περίπου πέντε μέρες: «Τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα πρώτο πόρισμα, καθώς έως τότε κάθε υπόθεση είναι παρακινδυνευμένη».

Έπεσε κάθετα

Σημειώνεται ότι το πρώτο ιατροδικαστικό πόρισμα είχε δείξει συντριπτικά κατάγματα στα πόδια του κοριτσιού, κάτι που μαρτυρεί ότι έπεσε στο κενό κάθετα, δηλαδή με τα πόδια προς τα κάτω, έχοντας έλεγχο της πτώσης της. Εξάλλου, η μητέρα της άτυχης 11χρονης είχε πει κατηγορηματικά:

«Είτε έχει γίνει κάποιο δυστύχημα είτε κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στη ζωή του, δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο».

Η μητέρα, η οποία δεν δήλωσε εγκαίρως την εξαφάνιση της κόρης της, είπε πως, παρά τη δύσκολη οικογενειακή κατάσταση και όσα συνέβαιναν με τον πατέρα της, η Ιωάννα ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι.

Πάντως, οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως είχε δηλώσει με βεβαιότητα ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο. «Eχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης» είχε σχολιάσει τότε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα