Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η χειρουργική ακρίβεια των εκτελεστών του Τάσου Μπερδέση

Στο μοιραίο πάρκινγκ δεν υπάρχουν κάμερες και κανείς από τους κατοίκους δεν είχε οπτική επαφή με τους δολοφόνους

Σχεδίασαν και μελέτησαν πολύ προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα έβγαζαν από τη μέση τον Τάσο Μπερδέση οι εκτελεστές του, αφού φρόντισαν να μην αφήσουν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο.

Αυτό κάνει την υπόθεση ιδιαίτερα δισεπίλυτη για τους αστυνομικούς, οι οποίοι πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους έρευνας, αφού ο τόπος που επέλεξαν οι εκτελεστές δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τη συλλογή στοιχείων.

Το σημείο όπου έστησαν οι δράστες τη φονική ενέδρα, κοντά στον πυγμαχικό όμιλο στη Βάρη, δεν ήταν τυχαίο και φαίνεται ότι το επέλεξαν επειδή στην αραιοκατοικημένη οδό Ανδρέα Παπανδρέου δεν υπάρχουν κάμερες και κανείς από τους κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τις ριπές του καλάσνικοφ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας δεν είχε οπτική επαφή με το πάρκινγκ του πυγμαχικού συλλόγου.

Ακόμα και το όχημα διαφυγής των εκτελεστών, που συνήθως σε αντίστοιχες περιπτώσεις δρουν ανά δύο, δεν έχει καταγραφεί σε κάμερα! Ετσι, η ακτίνα έρευνας ανοίγει πάρα πολύ, κάτι που καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό ενός οχήματος που να έχει σχέση με τους δράστες. Η πληροφορία για ένα σκούρο τζιπ που φέρεται ότι είδε κάποιος κάτοικος της περιοχής δεν θεωρείται σίγουρο ότι αφορά το όχημα των δραστών.

Αυτά τα αδιέξοδα στην έρευνα δείχνουν ότι οι πληρωμένοι φονιάδες που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το «συμβόλαιο» θανάτου είχαν καταγράψει λεπτομερώς το καθημερινό πρόγραμμα του 39χρονου και διάλεξαν να επιτεθούν σε ένα σημείο που θα τους καθιστούσε ουσιαστικά αόρατους τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά τη διαφυγή τους.

Παρελθόν του

Οι ελπίδες των αστυνομικών μέχρι να προκύψει κάτι από την έρευνα στα πιθανά δρομολόγια που ακολούθησαν οι δράστες στηρίζονται στην άντληση στοιχείων από το παρελθόν του πυγμάχου. Ετσι, έχουν κάνει focus στην αχαϊκή νύχτα και τους «προστάτες» της… Αλλωστε, το όνομα του Τάσου Μπερδέση ήταν στον κατάλογο με τους 500 που φέρεται ότι συνδέονται με την greek mafia, τον οποίο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέδωσε πριν από μέρες στον Αρειο Πάγο.

Σε πρώτη ανάγνωση, πάντως, η δολοφονία του μποξέρ δεν φαίνεται να συνδέεται με το μπαράζ εκτελέσεων του τελευταίου διαστήματος, στο πλαίσιο του «εμφυλίου» μεταξύ των ηγετικών προσώπων του υποκόσμου για την αναδιανομή της «πίτας». Αυτό δείχνει στους αστυνομικούς ότι πρέπει να αναζητήσουν τον εντολέα της δολοφονίας στα άτομα με τα οποία ο Μπερδέσης είχε προσωπικές διαφορές ή και επαφές στενότερου τύπου. Σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να συνθέσουν το παζλ από τις καταθέσεις ατόμων του κύκλου του πυγμάχου.

Περιμένουν να «μιλήσει» το κινητό και η κοπέλα του που είναι ακόμα σοκαρισμένη

Τον κατάλογο με τους συγγενείς, αλλά και τα πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Τάσο Μπερδέση, σχηματίζουν ήδη οι αστυνομικοί προκειμένου να αρχίσουν τις κλήσεις για καταθέσεις. Μέσα από αυτές ενδεχομένως να προκύψει κάτι αξιοποιήσιμο, όπως μια φαινομενικά απλή διαμάχη, που όμως για τον πυγμάχο είχε βαθύτερα αίτια…

Οταν το επιτρέψει η κατάστασή της, θα κληθεί για κατάθεση και η σύντροφος του θύματος Ελισάβετ Καρυπίδου. Το πρώην μοντέλο βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και το μόνο που είχε ψελλίσει μιλώντας με τρεμάμενη φωνή στον Alpha για τη μοιραία Δευτέρα ήταν: «Είπαμε ό,τι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια».

Στοιχεία

Η νεαρή γυναίκα θα κληθεί για κατάθεση όταν σταθεί ξανά όρθια και θα προσπαθήσει να ανατρέξει στη μνήμη της, κάτι που μπορεί να ξεκλειδώσει τον γρίφο. Εναν φόβο που ενδεχομένως είχε εκφράσει ο Μπερδέσης, μια λογομαχία, ένας διαπληκτισμός, κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του ίσως οδηγήσουν σε στοιχεία τους αστυνομικούς.

Στοιχεία ελπίζουν να βγάλουν οι ερευνητές και από το κινητό τηλέφωνο του θύματος καθώς, όταν ανάψει από τις δικαστικές Αρχές το πράσινο φως για την άρση του απορρήτου, θα μπουν στο μικροσκόπιο κλήσεις, συνομιλίες, επαφές, μηνύματα και social media.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα