Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η γκάφα της Κορομηλά!

Γιατί έγινε έξαλλος ο Γιώργος Θεοφάνους

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η Ρούλα Κορομηλά στο προχθεσινό live του «Just the 2 of us». Παρά την τεράστια τηλεοπτική της εμπειρία, η κριτής του φιλανθρωπικού show αναφέρθηκε στα κυπριακά ως ξένη γλώσσα, την ώρα που έδινε τη βαθμολογία της στον Μάρκο Σεφερλή και τη Στέλλα Καλλή, οι οποίοι τραγούδησαν την «Τηλλυρκώτισσα». Πρόκειται για το παραδοσιακό κομμάτι που έχουν ερμηνεύσει η αείμνηστη Δόμνα Σαμίου, ο Μιχάλης Βιολάρης, η Κωνσταντίνα και η Αννα Βίσση και η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στο γεγονός ότι εκτός από την κυπριακή διάλεκτο, μπλέκονται στους στίχους και… κορακίστικα, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως οι ατάκες περί «ξένων γλωσσών» έδιναν κι έπαιρναν κατά την ώρα της κριτικής, αφού και ο Μάρκος Σεφερλής έκανε αρκετά λογοπαίγνια, όμως ο συνθέτης από την Κύπρο και μέλος της κριτικής επιτροπής εκνευρίστηκε με τη Ρούλα Κορομηλά, όταν ήρθε η ώρα να δώσουν τη βαθμολογία τους.

Η παρουσιάστρια, που δεν σταμάτησε στιγμή να λέει πόσο καλή ήταν η εμφάνιση του ζευγαριού, όταν ήρθε η σειρά της να δώσει τους βαθμούς της (όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο green room με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο), είπε χαρακτηριστικά: «Οκτώ, γιατί τραγουδάει ξένα τραγούδια». Τι ήταν να το ξεστομίσει; Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος -η αλήθεια είναι- δεν σταμάτησε να της «τη λέει» μεταξύ σοβαρού και αστείου σε όλη της διάρκεια του «J2US», γύρισε, την κοίταξε και τη ρώτησε: «Χιούμορ είναι αυτό; Ξένη γλώσσα είναι τα κυπριακά; Μη θυμώσω τώρα!».

Χαμογελαστή

Η Ρούλα προς στιγμή σάστισε, αλλά χαμογελώντας υπερασπίστηκε τον εαυτό της. «Είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» του αντιγύρισε, για να λάβει την… απειλή του Γιώργου: «Αντε, ε!».

Κανείς δεν σχολίασε, αν και στο επόμενο πλάνο είδαμε τον συνθέτη να γέρνει προς το μέρος της χαμογελώντας. Δεν γνωρίζουμε αν ο Θεοφάνους, όντως, ενοχλήθηκε από την ατάκα της Ρούλας και απλώς συγκρατήθηκε για να μην ξεσπάσει νέα κόντρα, ωστόσο το να ακούγεται πως τα κυπριακά είναι ξένη γλώσσα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για ένα show που προβάλλεται και στη Μεγαλόνησο, μέσω του Mega Κύπρου, την ίδια ημέρα και ώρα. Πόσο μάλλον όταν το σχόλιο γίνεται από μια παρουσιάστρια με σημαντική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Οσο για τις αντιδράσεις που έρχονται από την Κύπρο; Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ενοχλήθηκαν κατά την προβολή του επεισοδίου, καθώς -όπως υποστηρίζουν- δεν περίμεναν κάτι τέτοιο από τη Ρούλα Κορομηλά. Λένε χαρακτηριστικά πως το χιούμορ έχει όρια και ότι οι περισσότερες κυπριακές λέξεις προέρχονται από τα αρχαία ελληνικά.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...