Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ο σοκαριστικός διάλογος των killers της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

Πάμε να τον «φάμε» στο... νοσοκομείο!

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή Ζακύνθου οι επτά συλληφθέντες για τη μαφιόζικη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο, που φαίνεται να ήταν «προάγγελος» και της δικής του εκτέλεσης στις αρχές Μαΐου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι επτά συλληφθέντες είναι ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροήν, και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες είναι ένας απότακτος αστυνομικός, που θεωρείται ηθικός αυτουργός και στη δίκη του για τη ληστεία σε βάρος του αντιδημάρχου Ζακύνθου 2016 ο Κορφιάτης ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας, καθώς και ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού.

Ακόμη αναζητείται μια εντυπωσιακή 27χρονη γυναίκα, μνηστή ενός εκ των συλληφθέντων, που φέρεται ότι είχε ρόλο τσιλιαδόρου.

Για τον 44χρονο εφοπλιστή έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς εκτός από το Ψυχικό έχει μόνιμη κατοικία και στο Μονακό. Σύμφωνα με την έρευνα, φέρεται ότι προμήθευσε τους δράστες με το φουσκωτό που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν. Ο ίδιος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν έχει σχέση και ότι ο bodyguard εργάζεται στην εταιρία του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στις συλλήψεις, καθώς μετά τη δολοφονία της γυναίκας του ο 54χρονος Κορφιάτης είχε κατονομάσει τους δράστες, ενώ ουσιαστικά στοιχεία αποκάλυψε άτομο που είχε στο παρελθόν εμπλοκή με κυκλώματα της νύχτας στη Ζάκυνθο.

«Δεν θα γλιτώσει»

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο σοκαριστικός διάλογος μεταξύ των δύο φερόμενων ως φυσικών αυτουργών, του 39χρονου εκτελεστή και του 38χρονου ο οποίος οδηγούσε τη μηχανή, που αποκαλύπτει ότι είχαν σκεφτεί να δολοφονήσουν τον Κορφιάτη ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο!

Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας που τους μετέφερε με το αυτοκίνητό του, όταν ο 38χρονος πληροφορήθηκε από τις ειδήσεις ότι ο Κορφιάτης δεν είχε σκοτωθεί, άρχισε να βρίζει τον 39χρονο συνεργό του.

38χρονος: «Μόνο την π…α σκότωσες».

39χρονος: «Ναι μ…α, ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Εχεις ιδέα από 45άρι πώς τρυπάει; Επειδή έχεις, μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».

Τότε ο 38χρονος είπε ότι πρέπει να πάνε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου είχε μεταφερθεί ο επιχειρηματίας, για να «το τελειώσουν», αν ήταν ακόμα ζωντανός!
Μάλιστα, στη συνομιλία έγινε λόγος και ονομαστικά για τον ηθικό αυτουργό, τον επίορκο αστυνομικό, με τον 38χρονο να λέει: «Στον π…η τον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...