Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Βοσκός κτήνος βίαζε 14χρονη

Ατέλειωτη φρίκη έζησε ανήλικη στα χέρια Κρητικού! Της κάρφωσε όπλο στο κεφάλι όταν εκείνη αντέδρασε

Στα δίχτυα ενός αδίστακτου κτηνοτρόφου που την κακοποίησε σεξουαλικά αλλά και την απείλησε με όπλο όταν αντιστάθηκε έπεσε ένα ανήλικο κορίτσι στην Κίσσαμο Χανίων.

Όπως κατήγγειλε η 14χρονη μαθήτρια, όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά ο 34χρονος δράστης, την προσέγγισε ευγενικά και την έπεισε με διάφορες προφάσεις να πάει στο σπίτι του. Αφού ικανοποίησε με τη βία πάνω της τα αρρωστημένα ένστικτά του, στη συνέχεια την απείλησε πως, αν μιλήσει στην οικογένειά της, θα δημοσιεύσει τα βίντεο που τραβούσε από τις περιπτύξεις τους.

Η ανήλικη φοβόταν την οικογένειά της και, για κάποιο χρονικό διάστημα, υπέκυπτε στις ορέξεις του βιαστή, ώσπου ένα βράδυ δεν άντεξε και αρνήθηκε. Τότε εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλε το όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του και το έστρεψε καταπάνω της.
Η 14χρονη διατήρησε την ψυχραιμία της και, αφού κατάφερε να ξεφύγει από τον θρασύτατο βιαστή της, εξιστόρησε στους γονείς της τον γολγοθά που ανέβαινε επί μήνες. Ακολούθησε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 34χρονου. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των Αρχών, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός βοσκός αποπλάνησε και βίασε ανήλικη, καθώς και στο παρελθόν είχε διαπράξει ανάλογες αποτρόπαιες πράξεις και μάλιστα σε κορίτσια εκτός Κρήτης!

Οι αστυνομικοί, που εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στον προσωπικό υπολογιστή του κτηνοτρόφου, έλαβαν καταθέσεις και από άλλες νεαρές κοπέλες τις οποίες είχε πλησιάσει ο 34χρονος. Οι έρευνες για τη δράση του βρίσκονται σε εξέλιξη και οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα να είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή και άλλα κορίτσια, ίσως και μικρότερα των 14 ετών!

Ο 34χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, κατηγορείται για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...