Ετικέτες τροφίμων – O καθρέφτης των προϊόντων σας

Οι ετικέτες τροφίμων μπορούν να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την επιχείρησή σας και να αναδείξουν με έναν αποτελεσματικό και μοντέρνο τρόπο τα προϊόντα που εμπορεύεστε. Για να γίνει αυτό αρκεί να συνεργαστείτε με τους κατάλληλους επαγγελματίες που ξέρουν να ακούνε τις ανάγκες σας και να αφουγκράζονται την ίδια την αγορά και κάθε κλάδο ξεχωριστά.

Ύστερα από πολλά χρόνια λειτουργίας η εταιρεία Romvospack σας προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης ετικέτας τροφίμων με την επωνυμία σας και όλες τις βασικές και δευτερεύουσες πληροφορίες για το προϊόν. Αυτό το εργαλείο marketing μπορεί πραγματικά να κάνει ένα προϊόν να φαίνεται πολύ ελκυστικό στα μάτια του καταναλωτικού κοινού. Τελικός σκοπός φυσικά είναι η μεγιστοποίηση των πωλήσεών σας!

Ήδη από το 1980 καθιερώθηκε νομικά ένα μέτρο ενημέρωσης των πελατών όσον αφορά τα τρόφιμα που επρόκειτο να αγοράσουν. Αν βρεθείτε στο ράφι του supermarket θα αναγνωρίσετε αυτοκόλλητες ετικέτες stickers σε κάθε συσκευασία που περιλαμβάνουν όχι μόνο την ονομασία αλλά και συστατικά, ημερομηνίες παραγωγής και λήξης αλλά και τον τρόπο χρήσης τους. Πλέον, διαβάζοντας τις οδηγίες και τις πληροφορίες της κάθε ετικέτας είστε σε θέση να αξιολογήσετε σαν καταναλωτής το προϊόν και να αποφασίσετε αν θα το αγοράσετε ή όχι.

Υπηρεσίες

Η Romvospack προσφέρει εκτυπώσεις σε διάφορες πρώτες ύλες όπως αυτοκόλλητο χαρτί ή πλαστικό ή αλουμίνιο ή απλό χαρτόνι, σε συγκεκριμένα μήκη και πλάτη.

Με την τεχνολογία Full High Definition επιτυγχάνονται ευκρινέστερα γραμμικά και στοιχεία, δυνατές αντιθέσεις και χρωματισμοί, σε πολύ προσιτό κόστος συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά.

Δείτε εδώ περισσότερες αυτοκόλλητες ετικέτες stickers για τα προϊόντα σας!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ