Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Δίωξη Νο 3 σε βάρος του Λιγνάδη για βιασμό

Η σοκαριστική μαρτυρία 24χρονου για όσα είχε τραβήξει πριν από επτά χρόνια στο σπίτι του σκηνοθέτη

Ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης αντιμετωπίζει ακόμα μία κατηγορία για βιασμό ανηλίκου. Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος άσκησε νέα ποινική δίωξη εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ολοκληρώνοντας την προκαταρκτική εξέταση, η οποία αφορούσε καταγγελία ενός 24χρονου σήμερα, ο οποίος αποκάλυψε τον βιασμό του στην ηλικία των 17 ετών στο σπίτι του κατηγορουμένου.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μπήκε ξανά στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών όταν ο νεαρός Π.Φ. προσήλθε στη 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να καταθέσει τη δική του εμπειρία. Η κατάθεση αυτή θεωρήθηκε πολύ σημαντική από την ανακρίτρια, καθώς ο νεαρός καταγγέλλων, με όσα υποστήριξε, σκιαγράφησε έναν τρόπο δράσης του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίζεται να συμπίπτει σε πολλά σημεία και με τις άλλες καταγγελίες εναντίον του.

Ο καταγγέλλων υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον προσέγγισε αρχικά μέσω facebook και στη συνέχεια συναντήθηκαν σε πλατεία του Μεταξουργείου. Ο νεαρός, ο οποίος τότε ήταν 17 χρόνων, είπε ότι με τον καιρό άρχισε να ανοίγεται στον κατηγορούμενο και να του μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι του. Εκείνη την περίοδο, σύμφωνα με την κατάθεση του Π.Φ., ύστερα από έναν άγριο καβγά που είχε με τη μητέρα του, ο ηθοποιός του πρότεινε να «μετακομίσει» στο σπίτι του και δέχτηκε. Εμεινε μαζί του, όπως φέρεται ότι περιέγραψε στην ανακρίτρια, για διάστημα 7-8 μηνών. Κατήγγειλε ότι ο πρώτος βιασμός συνέβη πολύ σύντομα από την ημέρα της συγκατοίκησής τους, όταν ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα είπε ο Π.Φ., με άσκηση βίας τον ακινητοποίησε και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ως «προστάτη»

Ο νεαρός υποστήριξε ότι έως εκείνη την ημέρα δεν είχε σεξουαλικές εμπειρίες και έβλεπε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως «προστάτη». Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αντέδρασε, όπως ισχυρίζεται, καθώς ο ηθοποιός τού παρείχε τροφή και στέγη. «Ηταν εφιαλτική εμπειρία. Ενα μαρτύριο. Δεν αντέδρασα τότε και δεν τον κατήγγειλα, γιατί νόμιζα ότι ήταν κάτι που έπρεπε να υπομείνω» φέρεται ότι είπε στην ανακρίτρια, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος του είχε τάξει και δουλειά. Η δεύτερη καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τον νεαρό, φέρεται ότι συνέβη με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός αρνήθηκε την κατηγορία δίνοντας ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτος στο Αστυνομικό Τμήμα Τριπόλεως. Τώρα θα κληθεί από τη 19η τακτική ανακρίτρια να απολογηθεί συμπληρωματικά για την τρίτη κατά σειρά ποινική δίωξη εναντίον του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...