Η πανδημία βάζει τέλος στο one night stand! Οι νέοι προτιμούν τη διαδικτυακή ερωτική «συνεύρεση»

Το παρατεταμένο κλείσιμο στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας τούς ανάγκασε να στραφούν στο διαδίκτυο για να ερωτοτροπήσουν

Πολλοί το επιδίωξαν μανιωδώς, καθώς ήταν το σεξουαλικό απωθημένο τους, πλέον όμως οι νέοι φαίνεται ότι γυρίζουν την πλάτη στο σεξ της μιας βραδιάς.

Νέα έρευνα έδειξε ότι εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 και της αύξησης του διαδικτυακού σεξ απορρίπτουν την επιλογή του one night stand, ακόμη και μετά την επιστροφή στην κανονικότητα.

Στην έρευνα της OnePoll για λογαριασμό της ιστοσελίδας γνωριμιών Plenty of Fish, το 51% 2.900 Αμερικανών single 18-40 ετών δήλωσε ότι το one night stand «θα ανήκει στο παρελθόν» μόλις τελειώσει η πανδημία του Covid-19. Μάλιστα με αυτή την εκτίμηση συμφωνούν το 61% των αντρών και το 39% των γυναικών. Επιπρόσθετα από τους millennials που είναι single, το 57% δηλώνει πεπεισμένο ότι το σεξ της μιας βραδιάς «έχει τελειώσει» ως σεξουαλική πρακτική, ακόμη και όταν επανέλθει η ανθρωπότητα στην κανονικότητα μετά τη λήξη της πανδημίας του κορονοϊού SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν οι συμμετέχοντες στην έρευνα, το παρατεταμένο κλείσιμο στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας τούς ανάγκασε να στραφούν στο διαδίκτυο για να ερωτοτροπήσουν. Το 57% από τους singles διαπίστωσε ότι το καλύπτει περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο από το σωματικό σεξ και γι’ αυτό τα δυο τρίτα δήλωσαν ότι και μετά την πανδημία θα συνεχίσουν την ίδια μέθοδο. Θα βασίζονται δηλαδή στο σεξ μέσω βιντεοκλήσης (61%), στο τηλεφωνικό σεξ (47%) και στην ανταλλαγή σεξουαλικού περιεχομένου sms (54%).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ