Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Φρικτό τέλος για κομμωτή στην Κατερίνη – Με σφαίρα στο μάτι, καμένος και δεμένος πισθάγκωνα

«Γιακούζα» στην Κατερίνη

Εμπνευσμένη από τις παραδειγματικές «τιμωρίες» της ιαπωνικής μαφιόζικης οργάνωσης Γιακούζα μοιάζει η φρικιαστική εκτέλεση ενός 45χρονου κομμωτή, το πτώμα του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένο πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας, στην Κατερίνη. Ο άτυχος άνδρας ήταν δεμένος πισθάγκωνα, φορούσε κουκούλα στο κεφάλι και είχε δεχτεί πυροβολισμό στο μάτι!

Το πτώμα εντόπισε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης ένας περαστικός, που είδε τα ίχνη από τη φωτιά, πλησίασε και το αίμα του «πάγωσε» από το θέαμα που αντίκρισε. Αμέσως ο μάρτυρας κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για δολοφονία και μάλιστα με ιδιαίτερο συμβολισμό, με θύμα τον 45χρονο, που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας.

Από την αρχική εξέταση στο πτώμα υπήρξε η εκτίμηση ότι το θύμα είχε καεί ζωντανό, ωστόσο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι με καραμπίνα! Εως ότου η ιατροδικαστική εξέταση δώσει απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη, φαίνεται ότι ο δράστης είχε σκοπό να προκαλέσει έναν επώδυνο θάνατο στον 45χρονο, ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα στην περιοχή από την Αυστραλία, όπου κατοικούσε. Ηταν επίσης γνωστό ότι ο δολοφονημένος κομμωτής αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ουσίες, κάτι που αποτελεί την αφετηρία για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης που καλούνται να εξιχνιάσουν την ιδιαίτερα άγρια δολοφονία.

Την αναγνώριση του πτώματος έκαναν ο πατέρας του 45χρονου και ένας φίλος του, από τις παντόφλες και τα ρούχα του. Τις ώρες αγωνίας που είχε ζήσει η οικογένεια του θύματος, από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας που είχε φύγει από το σπίτι και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, περιέγραψε η αδελφή του στο newsit.gr.

diplo 1 1536x1125 1
Το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος άνδρας

«Μπλεγμένος με ουσίες»

«Είχα να τον δω από προχθές. Είχε φύγει από το σπίτι και τον ψάχναμε. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Δεν ξέραμε πού έχει πάει. Ολη μέρα χθες δεν τον είδαμε. Και τελικά μάθαμε τα άσχημα νέα» ανέφερε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο δράστης θα βρεθεί: «Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε… Ηταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου».

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη αρχίσει τις προσαγωγές ατόμων για να συγκεντρώσουν στοιχεία γι’ αυτή τη δολοφονία, που μοιάζει σαν να έγινε από τον δράστη με τελετουργικό και βασανιστικό τρόπο.

Η έρευνα στρέφεται στο περιβάλλον του κομμωτή και στις πιθανές διαφορές του για υποθέσεις ναρκωτικών, ωστόσο είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς προκαλεί εντύπωση η πρωτοφανής αγριότητα που επέδειξε ο δολοφόνος δένοντας το θύμα και περνώντας κουκούλα στο κεφάλι του, σαν να το βασάνιζε προτού το αποτελειώσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...