Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Παραδόθηκε 58χρονος για τον φόνο του κομμωτή στην Κατερίνη

Νεκρός από χέρι γείτονα

Λίγες ώρες μόνο χρειάστηκε η Αστυνομία για να εξιχνιάσει τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου κομμωτή στην Κατερίνη, ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης δεμένος πισθάγκωνα, με κουκούλα στο κεφάλι, απανθρακωμένος και έχοντας δεχτεί πυροβολισμό στο μάτι!

Δράστης είναι ένας 58χρονος γείτονας του άτυχου Γιάννη, ο οποίος ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς και αποκάλυψε πως το κίνητρο του άγριου φονικού ήταν οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα λόγω ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του δράστη, καθώς από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι αφορμή για το έγκλημα ήταν οι διαφορές λόγω της εξάρτησης του θύματος από τα ναρκωτικά. Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και για κατοχή ναρκωτικών, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το Σάββατο.

Το πτώμα βρέθηκε πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής Καλλιθέα στην Κατερίνη, ενώ η αγριότητα την οποία επέδειξε στο θύμα θύμισε τις παραδειγματικές τιμωρίες της ιαπωνικής μαφιόζικης οργάνωσης Γιακούζα! Αντιμέτωπος με το φρικιαστικό θέαμα ήρθε το απόγευμα της Τρίτης ένας περαστικός, ο οποίος είδε καπνό από φωτιά και πλησίασε για να δει τι είχε συμβεί. Αυτό που αντίκρισε του πάγωσε το αίμα και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για δολοφονία. Από την αρχική εξέταση στη σορό υπήρξε η εκτίμηση ότι ο κομμωτής είχε καεί ζωντανός, αργότερα όμως αποκαλύφθηκε ότι προηγουμένως είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι με καραμπίνα.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν ο τραγικός πατέρας του Γιάννη και ένας φίλος του, από τις παντόφλες και τα ρούχα του. Ο 45χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας, είχε επιστρέψει πρόσφατα στην περιοχή από την Αυστραλία όπου κατοικούσε και ήταν γνωστό ότι ήταν τοξικοεξαρτημένος.

«Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης. Ηταν απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου» είχε δηλώσει συντετριμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας του άτυχου 45χρονου, ο οποίος ζήτησε την τιμωρία του φονιά του γιου του. Οπως αποκάλυψε ο κ. Αγγέλου, ο γιος του τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αυστραλία και είχε «καθαρίσει». Οταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ο πατέρας του τού άνοιξε το κομμωτήριο.

«Εκεί που πήγαιναν όλα καλά, συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του και πρόσθεσε ότι τον δράστη τον είχε δει μία φορά πριν από χρόνια και ότι προκαλούσε προβλήματα στο χωριό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...