Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η… άλλη όψη του Dior: Ο… γύπας Βρυώνης, η Μενδώνη «ψυγείο» και το πάρτι στο Ζάππειο

Το παρασκήνιο πίσω από τη λάμψη των celebrities και των μοντέλων στο Καλλιμάρμαρο

Dior… made in Greece στο Καλλιμάρμαρο με μπόλικα πυροτεχνήματα και ένα after party στο Ζάππειο που οι καλεσμένοι δεν ήθελαν να τελειώσει, με αποτέλεσμα να τους… κυνηγούν για να τους πάρουν τα ποτήρια!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Μπορεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι κάμερες να έδειξαν φαντασμαγορικά πλάνα από το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή «Cruise 2022» του παγκοσμίου φήμης γαλλικού οίκου, την οποία εμπνεύστηκε η καλλιτεχνική διευθύντριά του Μαρία Γκράτσια Κιούρι από τις επισκέψεις της στα σημαντικότερα ελληνικά αρχαιολογικά μνημεία, ωστόσο η επίδειξη του Dior δεν ήταν μόνο οι εντυπωσιακές εικόνες που είδαν τα εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο μέσω live streaming.

Φ1 3

Φυσικά και μάγεψε τα βλέμματα το φωτισμένο από πυρσούς Στάδιο, το ίδιο και τα 85 μοντέλα που το διέσχισαν ως άλλοι… δρομείς ομορφιάς φορώντας δημιουργίες από τη συλλογή. Και βέβαια τα πολλά πυροτεχνήματα που έπεσαν στο φινάλε εντυπωσίασαν, όπως συμβαίνει πάντα. Το θέμα είναι τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στην πολυδιαφημισμένη εκδήλωση και… η «Espresso» έχει το ρεπορτάζ.

Φ2 ΞΕΓΥΡ
Ανια Τέιλορ Τζόι

Οι εκπλήξεις άρχισαν από τους υψηλούς προσκεκλημένους. Τη Σαρλίζ Θερόν περιμέναμε, την Κατρίν Ντενέβ είδαμε τελικά. Και όχι μόνο.

Φ3 ΞΕΓΥΡ
Κατρίν Ντενέβ

Η ηθοποιός Ανια Τέιλορ Τζόι, η οποία έγινε διάσημη ανά την υφήλιο τον περασμένο χειμώνα ως πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix «Το Γκαμπί της Βασίλισσας», εμφανίστηκε στο Καλλιμάρμαρο μαζί με τη δηλωμένη bisexual ηθοποιό και μοντέλο Κάρα Ντελεβίν. Κάποια στιγμή, μάλιστα, τα κρόσσια του φορέματος της τελευταίας μπερδεύτηκαν και η Ανια ανέλαβε να… σώσει την κατάσταση!

βισση
Αννα Βίσση

Από τις εγχώριες παρουσίες που τράβηξαν τα φλας ήταν η Αννα Βίσση, που μίλησε για ώρα με τη διεθνούς φήμης designer Μαίρη Κατράντζου, όπως επίσης και η Βίκυ Καγιά, η οποία –ως παλιό μοντέλο του Dior– ήταν στα… μέσα και στα έξω τα backstage.

Φ9 ΔΕΞΙΑ
Bianca Brandolini, Ευγενία Νιάρχου

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έφτασε μαζί με την Αννα Παναγιωταρέα, η οποία εμφανίστηκε με πατερίτσα λόγω προβλήματος υγείας. Στην είσοδο του Παναθηναϊκού Σταδίου εντοπίσαμε κάποια στιγμή και τον καναλάρχη του Μένιου Φουρθιώτη Φίλιππο Βρυώνη, ο οποίος δεν γνωρίζουμε αν είχε πρόσκληση για το event, ωστόσο «σκάναρε» σαν γύπας τα μοντέλα.

Φ6θβ
Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Μετά το τέλος του show ακολούθησε το dinner party στο Ζάππειο. Ο Τάσος Μάντης επιμελήθηκε το μενού, που περιελάμβανε μπακαλιάρο με το λάδι πεύκου και μαγιάτικο με στρείδι, πράσινη φράουλα και μούσμουλο, αλλά και πιο παραδοσιακές γεύσεις, όπως αρνί με μελιτζάνα και αγκινάρα και βέβαια λαχταριστό επιδόρπιο: ρυζόγαλο με μπισκότο, μαστίχα και μαρμελάδα βερίκοκο.

Φ7 ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ
Αγγελική Κανελλοπούλου, Μαρία Σάκκαρη

Στα decks ανέβηκε ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος ξεσηκώνοντας τα πλήθη, με τους πιο τολμηρούς να… συγχρωτίζονται στο κέντρο της πίστας και να χορεύουν. Κάποιοι, μάλιστα, περνούσαν τόσο καλά που δεν ήθελαν να φύγουν ούτε και όταν η μουσική έκλεισε στις 02.00. Τελικά αποχώρησαν στις 03.00, αφού οι υπάλληλοι του catering είχαν προηγουμένως αναγκαστεί να τους πάρουν τα ποτήρια!

«Σκοτωμός» στο twitter Συνατσάκη – Μωραΐτη για την εμφάνιση των Μενδώνη και Παναγιωταρέα

«Μάχη» στο twitter ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και στον Νίκο Μωραΐτη. «Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ’ τι ζούμε;» ήταν το «τιτίβισμα» του στιχουργού, με αφορμή την εμφάνιση της Λίνας Μενδώνη και της Αννας Παναγιωταρέα στο show στο Καλλιμάρμαρο, που προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών, ανάμεσά τους και της παρουσιάστριας και youtuber.

Φ10 2

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πώς να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Οτι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;» αναρωτήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δεν βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν» απάντησε καυστικά στο σχόλιό της ο Νίκος Μωραΐτης. «Οταν δεν έχεις δει ούτε δυο δευτερόλεπτα από το βίντεο που ΜΟΝΟ κράζω το #συνέδριο. Καλέ, για τα κλάματα είσαστε» ήταν η άμεση αντίδραση της παρουσιάστριας.

Πέταξε… βέλη

«Γι’ αυτό και έσβησα το τουίτ μόλις είδα το βίντεο, ενώ θα μπορούσα να το αφήσω και να δημιουργώ ψευδείς εντυπώσεις. Ομως εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Δεν είμαστε ίδιοι. Συνέχισε το έργο που σου ανατέθηκε» πέταξε πάλι τα… βέλη του ο στιχουργός. Επειτα από αρκετά «τιτιβίσματα», ωστόσο, έγινε μια προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι, με τον Μωραΐτη να σβήνει τα tweets και τη Συναντσάκη να ζητά από τους followers της ν’ αφήσουν πίσω τους τα hashtags #συνατσακη #μωραΐτης».

Μαρία Ψηλού και Κωνσταντίνος Ψηλός στους «εκλεκτούς»

Ελάχιστοι εκλεκτοί καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό βρέθηκαν στο ντεφιλέ του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο, για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 -μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν και η πρώην Star Hellas Μαρία Ψηλού, μαζί με τον σύζυγό της επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ψηλό.

Screen Shot 2021 06 21 at 8.41.57 PM1

Η Μαρία Ψηλού ήταν καλεσμένη από τον οίκο Dior ανάμεσα στους εκλεκτούς πελάτες του οίκου μόδας. Το μοντέλο στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο φόρεσε μια τουαλέτα του οίκου, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, ένα μοναδικό κομμάτι από το Ντουμπάι, με το styling να επιμελείται ο οίκος Dior στην Αθήνα.

Μιλώντας στην «Εspresso», η Μαρία Ψηλού περιγράφει τη μοναδική αυτή εμπειρία που έζησε. «Είχαμε τη χαρά μαζί με τον σύζυγό μου να είμαστε καλεσμένοι από νωρίς στο γεύμα του οίκου, που έγινε το μεσημέρι στο Διόνυσος Ζοnar’s. Εκεί ήταν καλεσμένοι μόνο 40 άτομα, κυρίως από το εξωτερικό, ως οι καλύτεροι πελάτες του οίκου μόδας. Στο γεύμα βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Το μενού περιελάμβανε γαρίδες με ρύζι, ψάρι, σαλάτα και γλυκό. Το fashion show που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο Καλλιμάρμαρο ήταν εντυπωσιακό, με πολλές διάσημες παρουσίες. Ενδεικτικά ξεχώρισα την παρουσία της Μαρίας Γκράτσια Κιούρι, που είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, την Ευγενία Νιάρχου, την Αννα Βίσση, τη Μαρία Σάκαρη, τον Λάκη Γαβαλά και πολλούς ακόμη. Επειτα ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι στο Ζάππειο, με τη Μαρία Κιούρι και τα μοντέλα της να διασκεδάζουν χορεύοντας και τη Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη να είναι αχώριστη παρέα».

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...