Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζήτησε να καταθέσουν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού

Οργή και κατάρες του συγκεντρωμένου πλήθους στον φονιά της Καρολάιν πριν από την απολογία του στον ανακριτή

Επί πέντε ώρες ο 32χρονος πιλότος προσπαθούσε να πείσει τον ανακριτή ότι αυτή τη φορά είναι αλήθεια όσα ισχυρίζεται, ότι δεν είχε προμελετήσει τη δολοφονία της Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία «φωτιά» για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η σπασμένη πόρτα της σοφίτας και το ψέμα του πιλότου
 

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων;»

Με ένα λιτό υπόμνημα επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για τη σκηνοθεσία της ληστείας από δήθεν «σκληρούς κακοποιούς», με στόχο να παραπλανήσει τις Αρχές και να οδηγήσει τις έρευνες μακριά από το πρόσωπό του. Πολύωρη ήταν και η παρουσία του στον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε νέες διευκρινιστικές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Τελικά, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν από τους δύο και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου πιλότου – Τα δύο αιτήματά του

Την ώρα που οι πάνοπλοι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στα τζιπ προκειμένου να τον μεταφέρουν στις Φυλακές Κορυδαλλού, απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων αν έχει να πει κάτι, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρόλαβε να φωνάξει «Ζητάω συγγνώμη». Ο συνήγορός του έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία και για έναν μετανιωμένο άνθρωπο, ο οποίος ζητά να τιμωρηθεί. Οπως είπε, ανακριτής και εισαγγελέας έκαναν δύσκολες ερωτήσεις στον 32χρονο, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιες απαντήσεις έδωσε.

Για να γλιτώσει τα ισόβια

Ο πιλότος επιχειρεί να καταρρίψει την κατηγορία του προμελετημένου εγκλήματος και να γλιτώσει τη βαρύτατη ποινή, που φτάνει μέχρι την ισόβια κάθειρξη, όπως έδειξαν τα δύο αιτήματα που υπέβαλε στον ανακριτή παράλληλα με την απολογία του. Συγκεκριμένα, θέλησε να αποδομήσει τα ευρήματα των αστυνομικών, ζητώντας να γίνει πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια η ώρα κατά την οποία αφαίρεσε την κάρτα μνήμης για να σκηνοθετήσει στη συνέχεια τη «ληστεία».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της άτυχης Καρολάιν

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτό είναι το ισχυρό χαρτί που αποκαλύπτει ότι ο φόνος της Καρολάιν έγινε βάσει σχεδίου. Ο ίδιος, όμως, ισχυρίζεται ότι αφαίρεσε την κάρτα μνήμης μετά τον φόνο της συζύγου του, επειδή, όπως λέει, σκέφτηκε ότι άφησε τη μικρή Λυδία χωρίς μάνα και δεν έπρεπε το 11 μηνών κοριτσάκι να μείνει και χωρίς πατέρα. Επίσης, ο κατηγορούμενος ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού για τη σχέση του με την 20χρονη σύζυγό του, την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «σχέση μεγάλης αγάπης»…

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δικηγόρος δολοφόνου – «Η επιθυμία του είναι και οι δυο οικογένειες να έχουν την επιμέλεια του μωρού»

Η απολογία του πιλότου είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, οπότε μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Μάλιστα, το συγκεντρωμένο πλήθος τον υποδέχτηκε με αποδοκιμασίες και κατάρες. «Να ψοφήσεις στη φυλακή, κ@@@@λη» του φώναξαν. Ο συνήγορός του ζήτησε μικρή προθεσμία προκειμένου να λάβει υπ’ όψιν τα νέα στοιχεία, τα οποία προστέθηκαν στη δικογραφία από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούν τα ψηφιακά δεδομένα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο του εγκλήματος. Δηλαδή, τα κρίσιμα αρχεία της κάμερας, που δείχνουν πότε αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, αλλά και το ηλεκτρονικό ημερολόγιο της Καρολάιν. Η αναμονή ήταν σκόπιμη, καθώς πάνω σε αυτά τα δεδομένα επιχειρεί να «χτίσει» τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς ο Αναγνωστόπουλος. Τελικά, η απολογία άρχισε μιάμιση ώρα αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου πρόσωπο «κλειδί»

Στην πολύωρη απολογία του ο κατηγορούμενος κινήθηκε στην ίδια γραμμή που ο ίδιος χάραξε, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον «σπάσουν» υπό το βάρος των στοιχείων εναντίον του και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Έμεινε πιστός στον ισχυρισμό του ότι όσα συνέβησαν ήταν… της στιγμής. Υποστήριξε ξανά ότι επρόκειτο για έναν καβγά στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, ότι πίεσε την Καρολάιν πάνω στο μαξιλάρι για πέντε λεπτά και σταμάτησε όταν και η κοπέλα σταμάτησε να κινείται. Επανέλαβε ότι έκλαψε μετά το έγκλημά του, αλλά στη συνέχεια άρχισε να σκηνοθετεί το άλλοθί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος παραδέχθηκε ότι κατέστρεψε την οικογένειά του και άλλες δύο, όπως και το μέλλον του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης: Ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου «σπάει» τη σιωπή του – Τι αποκάλυψε για τη fake διάρρηξη;

Από τα καθοριστικά στοιχεία που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, δείχνουν την ψυχρότητα του 32χρονου ήταν ότι βρήκε το κουράγιο να τοποθετήσει τη μικρή Λυδία πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας της για να στήσει το σκηνικό, καθώς και ότι αποφάσισε μετά τη σύζυγό του να σκοτώσει και τον σκύλο τους, για να γίνει πιστευτό το σενάριο το οποίο είχε «γράψει» στο μυαλό του. Τα ψέματα που έλεγε όλο αυτό το διάστημα μέχρι τη σύλληψή του, αλλά και ο ρόλος του τεθλιμμένου συζύγου, που έπαιζε ακόμα και μπροστά στους γονείς της Καρολάιν, ήταν επίσης καταλυτικά για τους δικαστικούς λειτουργούς. Για άλλη μια φορά ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για αυτό που έκανε, όμως, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, εισαγγελέας και ανακριτής εκτίμησαν στη διάσκεψή τους ότι είναι πολύ αργά για μετάνοιες και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα