Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

21χρονος ομογενής ανάμεσα στους αγνοουμένους της 12ώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι

Και θεωρία συνωμοσίας για κρυμμένες (στο κτίριο που έπεσε) ψηφιακές αποδείξεις του «Mr antivirus» για διαφθορά στις ΗΠΑ!

Νεαρός ομογενής με καταγωγή από την Ξάνθη είναι ανάμεσα στους δεκάδες αγνοουμένους από την κατάρρευση για αδιευκρίνιστους λόγους πολυκατοικίας 12 ορόφων την Πέμπτη στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal» πρόκειται για τον 21χρονο Ανδρέα Γιαννιτσόπουλο, ο οποίος είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στην πόλη Νάσβιλ της πολιτείας του Τενεσί. Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενούς διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας, αλλά, όπως ανέφερε στην αμερικανική εφημερίδα ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του βρίσκονται στο Μαΐάμι και τον αναζητούν στα νοσοκομεία. Πρόσθεσε ότι ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

Ο παππούς του Ανδρέας που κατάγεται από τη Μάνδρα της Ξάνθης δήλωσε στον ANT1 ότι ο εγγονός του, που «είναι αριστούχος φοιτητής με υποτροφία και απίστευτος αθλητής, τέλειος χαρακτήρας», σκόπευε φέτος να ταξιδέψει στην Ελλάδα πρώτη φορά μαζί με την αδερφή του.

Την ίδια ώρα συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου επικαλούνται ένα αμφιλεγόμενο tweet για να ισχυριστούν ότι η κατάρρευση του κτιρίου στο Μαϊάμι, που προκάλεσε τουλάχιστον πέντε θανάτους, συνδέεται με την πρόσφατη αυτοκτονία του μεγιστάνα Τζον ΜακΑφι στο κελί του σε φυλακή της Ισπανίας. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει ότι ο δημιουργός του ομώνυμου antivirus συνέλεγε αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος της αμερικανικής κυβέρνησης, τα οποία είχε αποθηκεύσει σε σκληρό δίσκο στο κτίριο που κατέρρευσε. Για να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό τους οι συνωμοσιολόγοι δημοσίευσαν στο twitter φωτογραφία από tweet που φέρεται ότι έχει γραφτεί από τον ΜακΑφι στις 8 Ιουνίου, στις 10.03 το πρωί.

f2 3
Σωστικά συνεργεία στα συντρίμμια της 12ώροφης πολυκατοικίας

«Αν μου συμβεί τίποτε, σας παρακαλώ να ξέρετε ότι τα 31 TB (τεραμπάιτ) με φακέλους που έβαλα σε σκληρούς δίσκους βρίσκονται στο ακίνητό μου, κοντά στην 88th Street and Collins Avenue, λίγο βόρεια του Μαϊάμι Μπιτς» γράφει το e-mail και οι συνωμοσιολόγοι αναφέρουν ότι αυτή είναι η διεύθυνση του κτιρίου που κατέρρευσε.

Την ώρα που η βρετανική εφημερίδα σχολίαζε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το tweet είναι αυθεντικό, η ομάδα συνωμοσιολόγων Qanon υποστήριζε ότι ο ΜακΑφι είχε δημιουργήσει το λεγόμενο «κουμπί του νεκρού» που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα κάποια στιγμή μετά τον θάνατό του και θα δημοσιεύσει τις αποδείξεις για τη διαφθορά στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...