Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Λαϊκή οργή στο Αγρίνιο για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

«Κρεμάλα, πουσ@@παπα»

Με βροχή από βρισιές και απειλές υποδέχθηκαν οι εξαγριωμένοι κάτοικοι του Αγρινίου που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς χθες το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης τον 49χρονο ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων και παιδική πορνογραφία και πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας!

«Κρεμάλα σου χρειάζεται, πουσ…παπα» φώναζαν, την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη ήταν στο πόδι για την αποτροπή επεισοδίων.

Ωστόσο, ο παπάς θα απολογηθεί τελικά σήμερα στις 10 το πρωί, καθώς, έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αγρινίου πρόκειται να αποφανθεί αν τελέστηκε το αδίκημα κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας και ορθώς ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου ή όχι. Σύμφωνα με το sinidisi.gr, αυτό έγινε γνωστό από τον συνήγορο υπεράσπισης του 49χρονου, ο οποίος υπέβαλε αίτηση ακύρωσης της προδικασίας, με το αιτιολογικό έλλειψης των προϋποθέσεων κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Oπως δήλωσε ο δικηγόρος Δημήτρης Νικάκης, το αυτόφωρο αδίκημα «κατασκευάστηκε» και για τον λόγο αυτό η διαδικασία είναι άκυρη, όπως κατ’ επέκταση και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε, την οποία, μάλιστα, χαρακτήρισε απαράδεκτη. Αν η αίτηση απορριφθεί, τότε ο ιερέας, ο οποίος έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων και για βιασμό ανηλίκου που φέρεται ότι τελέστηκε στο παρελθόν, θα απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία μιας 27χρονης για βιασμό της ίδιας και για σεξουαλική παρενόχληση της 22χρονης αδελφής της από τον κληρικό, όταν ήταν ακόμη ανήλικες.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, με τον συνήγορο υπεράσπισής του να κάνει λόγο για «δικογραφία κατασκευασμένη ως προς την ουσία της και τα αποδιδόμενα αδικήματα εις βάρος του ιερέα», ενώ κάνει λόγο για «εκδικητικότητα συγκεκριμένου επιχειρηματία, ισχυρού παράγοντα της περιοχής εις βάρος του».

«Υπαίτιος»

Σε δηλώσεις του σε κανάλι, ο κ. Νικάκης υποστήριξε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας «χρησιμοποιεί τα παιδιά του με τρόπο απαράδεκτο εις βάρος του ιερέα και πρώτου ξαδέρφου του, γιατί θεωρεί ότι είναι ο υπαίτιος που προ 10ετίας διαλύθηκε η οικογένειά του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι της περιοχής, όπου διέμενε ο ιερέας, ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε ο 49χρονος ήταν «φτιαγμένο», έχοντας μάλιστα και διάφορα αυτοκόλλητα πάνω του, μεταξύ των οποίων… νεκροκεφαλές!

Επίσης, είναι χαρακτηριστική η εικόνα στην είσοδο του σπιτιού που διατηρούσε και λειτουργούσε ως κοινόβιο, με περίεργα αυτοκόλλητα, περιφραγμένο με ψηλές καλαμιές για να μη φαίνεται τίποτα μέσα και με κάμερες ασφαλείας.

Βρήκαν 19χρονη κρυμμένη στην ντουλάπα του

Oι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου εντόπισαν μια 19χρονη κρυμμένη σε ντουλάπα στο κοινόβιο της οδού Ακτίου του 49χρονου ιερέα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, την περασμένη Πέμπτη! Η κοπέλα, αν και έδειχνε τρομοκρατημένη, δεν έδειξε να είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με τους ανακριτικούς υπαλλήλους, ενώ είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον «πατερούλη», όπως αποκαλούσε τον παπά.

Σε συρτάρια, στις σκάλες του σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν το απολυτήριο της κοπέλας από το Γενικό Λύκειο Αγρινίου, καθώς και τρία ημερολόγιά της με ιδιόχειρες σημειώσεις, στις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, μνημόνευε τους «γέροντες», «τις βόλτες με τον πατερούλη», μιλούσε για «μηνύματα» και για «μασάζ», διαδικασίες στις οποίες οι αστυνομικοί εκτιμούν πως υπέβαλε τα κορίτσια για να διώξει τα… μάγια!

Επίσης, σε άλλο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν έντυπο με τίτλο «Διάλυση της μαγείας», ενώ στο χολ βρήκαν ένα ροζ τετράδιο με σημειώσεις, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας στο οποίο έγραφε «Χ……. γλυκιά, χρόνια πολλά». Στο οπισθόφυλλο υπήρχε κολλημένος και τυλιγμένος με αλουμινόχαρτο ένας αυτοσχέδιος φάκελος, ο οποίος μιλούσε για τη μέθοδο αποτροπής της μαγείας! Τέλος, σε έναν από τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν βρέθηκε οπτικό υλικό με πορνογραφικό περιεχόμενο και στον σκληρό δίσκο φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...