Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

O εφιάλτης της 16χρονης Αμάντας στα χέρια μαστροπών

Είχε εξαφανιστεί από δομή φιλοξενίας ανηλίκων

Στα δίχτυα ενός κυκλώματος αδίστακτων σωματεμπόρων, οι οποίοι την εξωθούσαν στην πορνεία αναρτώντας… αγγελίες σε ιστοσελίδες του διαδικτύου με μπροστάρη έναν 55χρονο Αλβανό που την παγίδευσε, είχε πιαστεί η 16χρονη Αμάντα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 3 Ιουνίου από την περιοχή του Χαϊδαρίου και διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής!

Ο Αλβανός προαγωγός αρχικά έπεισε την Αμάντα να τον ακολουθήσει, αλλά την κρατούσε κυριολεκτικά αιχμάλωτη και «ψάρευε» πελάτες για να την εκδίδει στο διαμέρισμά του και σε ξενοδοχεία. Μάλιστα, ο σωματέμπορος είχε ανεβάσει σε ιστοσελίδα ροζ αγγελία με τη φωτογραφία της 16χρονης, αναζητώντας πελάτες στους οποίους την προωθούσε. Σε αυτήν το ανήλικο κορίτσι εμφανιζόταν ως 22 ετών από τη Ρουμανία με το όνομα «Εύα».

«Μία πραγματική κούκλα από τη Ρουμανία με υπέροχο σώμα και κουκλίστικο πρόσωπο έρχεται κοντά σου να σου προσφέρει απλόχε ρα την απόλυτη ηδονή. Μην αργείς, πάρε την» έγραφε η αγγελία που αναρτήθηκε μία ημέρα μετά την δήλωση εξαφάνισης της Αμάντας στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Για την εξαφάνιση της Αμάντας είχε εκδοθεί συναγερμός αναζήτησης, ενώ ο εθελοντικός οργανισμός που την γνωστοποίησε είχε αναφέρει πως η 16χρονη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων όπου διέμενε. Τη λύτρωση του κοριτσιού από τα μαρτύρια έφεραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, που την αναζητούσαν, καθώς γνώριζαν ότι και στο παρελθόν είχε τάσεις φυγής και ήταν θέμα χρόνου να παγιδευτεί σε σκοτεινά μονοπάτια.

Οι αστυνομικοί

Η ροζ αγγελία ήταν και το μεγάλο λάθος του μαστροπού, αφού οι αστυνομικοί που είχαν τη σχετική πληροφορία την εντόπισαν, ήρθαν σε επαφή μαζί του, παριστάνοντας τους πελάτες, και έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο της Αγίας Παρασκευής. Ετσι, έπειτα από περίπου έναν μήνα κατάφεραν να απελευθερώσουν τη 16χρονη Αμάντα και να περάσουν χειροπέδες στο τέρας από την Αλβανία που την είχε μετατρέψει σε εμπόρευμα.

Η Αμάντα βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, καθώς βίωσε εφιαλτικές στιγμές τον μήνα που έμεινε στα χέρια του μαστροπού κι έτσι υποστηρίζεται από ειδικούς ψυχολόγους, οι οποίοι προσπαθούν να επουλώσουν κάπως τα ψυχικά της τραύματα. Ο 55χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ αναμένεται να προφυλακιστεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...