Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Καμεραμάν του ΣΚΑΙ επιτέθηκε σε ταξιδιώτη – Τον έβρισε και τον χτύπησε (video)

Οπερατέρ του ΣΚΑΙ «χούλιγκαν» με θεατή τον Τσελίκα

Viral έχει γίνει το βίντεο με την αδιανόητη επίθεση οπερατέρ του Σκάι σε ταξιδιώτη στο λιμάνι του Πειραιά. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι πολίτες που βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές κάμεραμαν του Σκάι και έναν πολίτη.

  • Aπό τον
    Βαγγέλη Καράλη

Οπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει σάλο και οργή, ο κάμεραμαν, αφού έδωσε την κάμερα στον Γιώργο Τσελίκα, στράφηκε κατά του πολίτη και τον κλότσησε. Οπως φαίνεται στο βίντεο, το θύμα της επίθεσης δεν ανταπέδωσε και προσπάθησε να αποφύγει τον κάμεραμαν, ο οποίος τον κυνηγούσε για να τον χτυπήσει!

Ο εργαζόμενος του καναλιού του Φαλήρου ακούγεται μάλιστα να εξαπολύει λεκτική επίθεση και βρισιές. «Ελα εδώ, μωρή κ@λ@τρ@πίδ@» ήταν η φράση του μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων επιβατών, που του φώναζαν να σταματήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» από πηγές του Σκάι, το κανάλι δίνει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι το τηλεοπτικό συνεργείο προκλήθηκε από τον επιβάτη. Ο Σκάι υποστηρίζει ότι ο επιβάτης άρχισε να φωνάζει «Σκάι ξεφτίλες» προς το συνεργείο, ξεκινώντας λογομαχία με τον οπερατέρ. Πηγές του τηλεοπτικού σταθμού τονίζουν ότι ο επιβάτης κινήθηκε απειλητικά κατά του Γιώργου Τσελίκα, με αποτέλεσμα ο οπερατέρ να του επιτεθεί, όπως βλέπουμε και στο σχετικό βίντεο. Βέβαια, όλα αυτά που υποστηρίζουν από τον Σκάι δεν φαίνονται στα πλάνα του βίντεο! Και πάλι όμως, ακόμη και αν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε ρινγκ το λιμάνι του Πειραιά και τέτοιες εικόνες δεν τιμούν τον τηλεοπτικό σταθμό ή στην τελική ας του έκαναν μήνυση!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τσελίκας πρωταγωνιστεί σε επίμαχα πλάνα, έστω και αν τώρα ήταν απλός θεατής, αντί να προσπαθεί να «μαζέψει» τον οπερατέρ! Πρόσφατα, η Τατιάνα Σαββίδου, μιλώντας στην «Espresso», είχε καταγγείλει τον δημοσιογράφο και την ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» του Σκάι, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, για σεξιστική συμπεριφορά.

Στον «αέρα»

Τότε, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι έκανε ρεπορτάζ στο λιμάνι του Πειραιά για τους ταξιδιώτες στα νησιά. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής, ενώ μετέδιδε το ρεπορτάζ του, εντόπισε τη νεαρή ξανθιά καταγγέλλουσα, λέγοντας ζωντανά στον «αέρα» της εκπομπής «Κάτι βλέπω – για να πάω από εκεί να το τσακώσω», τη στιγμή που η Τατιάνα Σαββίδου επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής μαζί με τον πατέρα της για Σαντορίνη. Η πρωταγωνίστρια του βίντεο, που έγινε viral, μιλώντας στην «Espresso» είχε καταγγείλει ότι, μετά τo συγκεκριμένο βίντεο, δεχόταν δημόσια στο διαδίκτυο πολλά σεξιστικά σχόλια, που έλεγαν ότι εκείνη πηγαίνει στη Σαντορίνη για να δουλέψει ως «συνοδός πολυτελείας». «Ολα ξεκίνησαν από τη live μετάδοση της εκπομπής, καθώς και ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας, αλλά και οι παρουσιαστές με αντιμετώπισαν σεξιστικά, με τον ρεπόρτερ να λέει “κάτι βλέπω – ας πάω να το τσακώσω”, λες και είμαι θήραμα. Οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ενθάρρυναν σε όλο αυτό, και ο οπερατέρ εστίαζε σε επίμαχα σημεία του σώματός μου, αντί να εστιάζει στο πρόσωπό μου.

Διαβάστε επίσης: Ο «γύπας» του ΣΚΑΪ και το «θήραμα»

Ηθελαν να κάνουν πλάκα μαζί μου και με εξέθεσαν παρουσιάζοντάς με ως σεξιστικό αντικείμενο. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι δεν με ενημέρωσαν ότι είμαι live στον αέρα και απάντησα από ευγένεια στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ. To βίντεο έγινε viral και ανέβηκε σε πολλές σελίδες και κανάλια στο διαδίκτυο, με τους θεατές να γράφουν σχόλια και να με χαρακτηρίζουν ως συνοδό πολυτελείας, γράφοντας προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια, του τύπου “πόσο πάει;”, και λέγοντας για τον πατέρα μου “ο μπάρμπας με τη βίζιτα”» ήταν τα λόγια της στην «Espresso».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...