Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Τα περίεργα και ακριβά… γούστα του αστυνομικού που εξέδιδε τη 19χρονη

Εντονη παρουσία στα social media είχε ο 39χρονος που βίαζε, κακοποιούσε και εξωθούσε στην πορνεία τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, όπως προκύπτει από τον προσωπικό λογαριασμό του, στον οποίο συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες με όπλα και πολυτελή σκάφη!

Ο απότακτος υπαρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, είχε ακριβά γούστα, που όχι μόνο δεν έκρυβε, αλλά επεδείκνυε με καμάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ενδεικτικές της προτίμησης που έδειχνε στην πολυτελή ζωή είναι μία φωτογραφία που τον απεικονίζει να τα… τσούζει με σαμπάνια Moët, καθώς και μία άλλη στην οποία ποζάρει πάνω σε χλιδάτο σκάφος με φόντο μαρίνα της Αττικής.

image 2
Ο 39χρονος πάνω σε χλιδάτο κότερο

Επιπλέον, αναρτούσε συχνά φωτογραφίες στις οποίες προέβαλε το πάθος του για τα όπλα, όπως μία που τον δείχνει να πυροβολεί στόχους! Παρ’ όλα αυτά, είχε το θράσος να ισχυρίζεται ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, κρατώντας παράλληλα επιμελώς κρυμμένη τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του.

«Για εμένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα, ούτε καν οι όμορφες στιγμές. Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρω σου που σε αγαπάνε πραγματικά» έγραφε στο facebook ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε επίσης εμμονή με το σεξ και τις ροζ ταινίες.

φ3
Πίνοντας ακριβή σαμπάνια

Ιατροδικαστής

Στο μεταξύ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία μεταφέρθηκε χθες το πρωί η 19χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι πριν από τον αστυνομικό που την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμα-κολαστήριο επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, στην Ηλιούπολη, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη κοπέλα διαπίστωσε ότι έφερε εκχυμώσεις στο σώμα της, που όμως δεν φαίνεται να προκλήθηκαν πρόσφατα.

Για την κόλαση που βίωνε η 19χρονη στα χέρια του 39χρονου απότακτου υπαρχιφύλακα και του αιμομίκτη πατέρα της μίλησε η εκ των συνηγόρων του κοριτσιού Αντωνία Λεγάκη: «Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ.: ο 39χρονος) την είχε αιχμάλωτη επί ενάμιση μήνα, την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα “παγωμένο” απέναντι σε αυτό που του συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι του και ήταν ευάλωτο. Ενιωσε ασφάλεια, επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει…

Το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και τα αδέρφια της» ανέφερε η κυρία Λεγάκη, υπονοώντας ότι κινδυνεύει η ζωή της 19χρονης.

Κύκλωμα

«Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ό,τι ήξερε… Απαιτώ από τις Αρχές να συλληφθούν και το παιδί να μην κινδυνέψει» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι το κορίτσι απομονώθηκε από τους δικηγόρους του για διάστημα περίπου 12 ωρών. «Να μας απαντήσουν τι εξυπηρετεί το να αποκλείεται το παιδί από την επικοινωνία για ένα 12ωρο. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αφού την εξαφάνισαν από εμάς, και πήγαιναν και έλεγαν ότι είναι κρατούμενη» υποστήριξε η δικηγόρος της κοπέλας.

Ο γενικός γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σπήλιος Κρικέτος από την πλευρά του τόνισε: «Αυτός δεν είναι αστυνομικός, κατά την άποψή μου. Πρέπει να ανοίξουν στόματα, να καταλάβουν κάποιοι ότι έως εδώ η βία. Η Αστυνομία έχει φτιάξει ειδική υπηρεσία ενδοοικογενειακής βίας, όποια κοπέλα είναι θύμα να λέει το πρόβλημά της. Να καταγγέλλονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος ακόμη ενός προσώπου, που φέρεται ως συνεργός του αστυνομικού. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο συγκεκριμένος επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του 39χρονου, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει εξακριβωθεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...