Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Ο φρουρός υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και ο… κερατάς – Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον 39χρονο

Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο 39χρονο, το οποίο είχε φέρει στο φως η «Espressο»

Μία ακόμη σκοτεινή πλευρά του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος βίαζε, κακοποιούσε και εξωθούσε στην πορνεία την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, είχε αποκαλύψει η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της την 9η Μαρτίου 2019.

esr 0903 001 cmyk 4 0
To πρωτοσέλιδο της «Espresso Σαββατοκύριακο» στις 9-10 Μαρτίου 2019

Τότε, μάλιστα, η εφημερίδα είχε παραθέσει και έγγραφα με τις απειλές που είχε εκτοξεύσει ο προφυλακισμένος, πλέον, άνδρας σε βάρος ενός 29χρονου συναδέλφου του, που υπηρετούσε εκείνη την περίοδο στη φρουρά υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε «καυτή» ερωτική σχέση με την 26χρονη σύζυγο του 39χρονου!

Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές τον αστυνομικό φρουρό υπουργού, τον 39χρονο, σήμερα, απότακτο υπαρχιφύλακα και την «άτακτη» πρώην γυναίκα του είχε προκαλέσει τριγμούς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., σε σημείο να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Αφορμή για να έρθει στο φως το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες ήταν η μήνυση που είχε υποβάλει στην Αστυνομία ο 29χρονος φρουρός του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. είναι και συντοπίτες). Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ένορκη εξέτασή του, το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2019 συνομιλούσε στο messenger με τη σύζυγο του 36χρονου, τότε, συναδέλφου του, με την οποία και διατηρούσε σεξουαλικές επαφές. Ο σύζυγος κάποια στιγμή πήρε το κινητό τηλέφωνο της 26χρονης και, προσποιούμενος πως ήταν εκείνη, άρχισε να «βομβαρδίζει» με ερωτικά μηνύματα τον 29χρονο, προτρέποντάς τον μάλιστα να συναντηθούν στο σπίτι του!

«Εγώ, νομίζοντας ότι είναι αυτή, την ενημέρωσα για την ώρα που θα μπορούσα να συναντηθούμε. Εν συνεχεία, μου έκανε άλλες προσωπικές προτάσεις, όπως “Και κ@@ο θα σου δώσω αυτή τη φορά”, προκειμένου να με παροτρύνει περισσότερο να βρεθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος. Οπως υποστήριξε αμέσως μετά, από τον τρόπο με τον οποίο του απαντούσε ο 36χρονος αστυφύλακας συνειδητοποίησε ότι στα μηνύματα δεν ήταν η ερωμένη του και διέκοψε την επικοινωνία. Στη συνέχεια, όμως, έστειλε μήνυμα στον απατημένο συνάδελφό του, που στο μεταξύ τον είχε «στολίσει» με… γαλλικά, στο οποίο έγραφε: «Για αρχή, δεν έχει γίνει κάτι και, κατά δεύτερον, πρόσεχε τα λόγια σου! Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του». Τότε ο 36χρονος έστειλε στον 29χρονο δύο ηχητικά μηνύματα στα οποία υπονοούσε πως θα τον περιμένει στις 21.00 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να του «φυτέψει» μια σφαίρα στο κεφάλι!

«Δεν σε γλιτώνει τίποτα. Πίστεψέ με, μία σφαίρα θα φας στο κεφάλι, πίστεψέ με» ανέφερε μεταξύ άλλων στο ένα από αυτά! Σύμφωνα με τον 29χρονο, ο απότακτος, πλέον, υπαρχιφύλακας του έστειλε και τρίτο απειλητικό μήνυμα, με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να ενημερώσει τους συγγενείς του, που, με τη σειρά τους, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο «Ελ. Βενιζέλος». Από το υλικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος περιφερόταν στους χώρους του αεροδρομίου, με συνέπεια ο 29χρονος να καταθέσει μήνυση σε βάρος του συναδέλφου του. Στις έγγραφες εξηγήσεις που είχε δώσει ο απατημένος άνδρας ανέφερε πως κατάλαβε ότι η νεαρή σύζυγός του έχει εξωσυζυγική σχέση και αποφάσισε να ελέγξει το κινητό της όσο κοιμόταν. Ετσι, βρήκε ότι μερικές ώρες νωρίτερα η 26χρονη συνομιλούσε με έναν, άγνωστο ως τότε, άνδρα, ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν και αυτός αστυνομικός. Μάλιστα, στη συνομιλία που είχαν οι δύο εραστές στο messenger κανόνιζαν το επόμενο ραντεβού τους για να κάνουν σεξ!

«Στα συγκεκριμένα μηνύματα ο μηνυτής περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τι επρόκειτο να κάνει κατά τη συνάντησή τους, των οποίων η ανάγνωση και μόνο με γέμισε θυμό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο υπόμνημά του ο αστυνομικός-προαγωγός, υποστηρίζοντας ότι συνάδελφός του τον απείλησε ότι θα τον ξεφτιλίσει στην υπηρεσία, κάτι που τον έκανε να «θολώσει». Ωστόσο, κατέληγε πως δεν είχε πάρει μαζί του στο αεροδρόμιο το υπηρεσιακό όπλο και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να υλοποιήσει τις απειλές του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...