Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Μήνυση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής της

«Ήδη αναζητούνται οι δράστες. Ως εδώ»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου ύστερα από τα διαδικτυακά «πυρά» και τις απειλές που δέχεται λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών της, που συχνά ξεσηκώνουν αντιδράσεις.

Έτσι, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης έφτασε μέχρι τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, όπου κατέθεσε μήνυση, καθώς πλέον οι απειλές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και αφορούν τη ζωή της και τη σωματική της ακεραιότητα.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, οι απειλές προέρχονται όχι μόνο από ανώνυμους λογαριασμούς, αλλά ακόμα και από επώνυμους χρήστες στα social media. Την απόφασή της να αντιδράσει νομικά έκανε γνωστή η ίδια μέσω ανάρτησης στο twitter:

«Μετά από επαναλαμβανόμενες απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας, τις οποίες έχω δεχθεί σωρηδόν από ανώνυμους και επώνυμους χρήστες των social media, κατέθεσα μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Ήδη αναζητούνται οι δράστες. Ως εδώ» ανέφερε, προαναγγέλλοντας στην ουσία ότι θα επιδιώξει την τιμωρία όσων την απειλούν.

Υπενθυμίζεται ότι η εντυπωσιακή Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μετά τις τοποθετήσεις της για τα πρότυπα ομορφιάς και τις αξύριστες μασχάλες των γυναικών και την κυτταρίτιδα. Τότε είχε ανεβάσει ένα βίντεο στα social media, όπου εξέφραζε την απέχθειά της για τις γυναίκες που επιλέγουν να αφήνουν αξύριστα τα πόδια ή τις μασχάλες τους αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε τοποθετηθεί και κατά ορισμένων ανδρών: «Και βλέπουμε, από την άλλη, τους άνδρες να γέρνουν προς τη γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα, κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες».

Ακολούθησε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων μέχρι και από τον πολιτικό κόσμο για συμπεριφορά που προωθεί τον σεξισμό και τις έμφυλες διακρίσεις.

Ωστόσο, η ίδια, πιστή στις θέσεις της, τοποθετήθηκε στη συνέχεια στο θέμα με το συνέδριο γονιμότητας, το οποίο ακυρώθηκε: «Σε μια χώρα που τα δύο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το Λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια».

Επίσης, η Βορειοελλαδίτισσα πολιτεύτρια, που συχνά συγκρούεται με δικαιωματιστές και με το λεγόμενο «πολιτικά ορθό», είχε γράψει για τον Στέφανο Τσιτσιπά πως «με στεναχωρεί το μίσος που δέχεται ο Τσιτσιπάς από συγκεκριμένες ομάδες, και αυτό δεν του αξίζει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...