Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: Τον έσφαξε για το… νοίκι

Ο 29χρονος Αλβανός μαχαίρωσε στην καρδιά τον ομοεθνή του επειδή δεν πλήρωνε για το σπίτι όπου έμεναν

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον λόγο για τον οποίο δολοφονήθηκε ο 27χρονος Αλβανός οικοδόμος στη Μύκονο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ύστερα από συμπλοκή με άλλα πέντε άτομα.

Eνας 29χρονος ομοεθνής του θύματος, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από άντρες της Ασφάλειας Μυκόνου, μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας 22 έως και 27 ετών.

Ο 29χρονος και ο 27χρονος οικοδόμος ήταν φίλοι και, μέχρι πρότινος, συγκάτοικοι. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι δύο Αλβανοί έμεναν μαζί στο νησί από τις αρχές Ιουνίου, όπου βρέθηκαν για δουλειά. Ομως, πριν από λίγες μέρες ο 29χρονος έφυγε από το σπίτι ύστερα από τσακωμό που είχε με τον 27χρονο, διότι δεν έδινε το μερίδιό του για το νοίκι. Μία ημέρα πριν από το φονικό, οι δύο άντρες έδωσαν ραντεβού, κατά το οποίο καβγάδισαν πάλι, ενώ ο 29χρονος φέρεται ότι άρπαξε με τη βία το κινητό του οικοδόμου και το πορτοφόλι του που περιείχε 100 ευρώ!

Επειτα από αυτό το περιστατικό, κάποιοι κοινοί τους φίλοι επιχείρησαν να τους φέρουν κοντά για να τα βρουν. Ετσι, τους κανόνισαν ραντεβού για το βράδυ της επόμενης ημέρας στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου, δίχως να φαντάζονται ότι η προσπάθειά τους για μόνοιασμα θα κατέληγε σε ένα φρικιαστικό έγκλημα, το οποίο θα συγκλόνιζε το κοσμοπολίτικο νησί.

Ο 29χρονος πήγε στο ραντεβού με τέσσερις φίλους του, αλλά αντί οι διαφορές να λυθούν με τα λόγια, λύθηκαν με μαχαίρια, καλέμια και κοντάρια, με τα οποία η πενταμελής ομάδα άρχισε να χτυπά χωρίς έλεος τον 27χρονο. Ο άτυχος νεαρός έπεσε νεκρός έχοντας μαχαιρωθεί στην καρδιά.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, που εντόπισε και συνέλαβε τους πέντε δράστες. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις από τους δράστες (ηλικίας 29, 27, 22 και 22 ετών) εντοπίσθηκαν στη Μύκονο, ενώ ο πέμπτος (ένας, επίσης, 22χρονος) στο λιμάνι της Ραφήνας. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!