Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Καταπέλτης» το δικαστήριο για το «δράκο του Κάβου»

Ο δράστης το 2012 είχε «φάει» 53 χρόνια για βιασμό τριών Βρετανίδων και βγήκε στα 5

Καταπέλτης ήταν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας για τον «δράκο του Κάβου» Δημήτρη Ασπιώτη, τον οποίο καταδίκασε σε 24 χρόνια και έξι μήνες (κατά συγχώνευση 20 χρόνια κάθειρξη) για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβίαση αναστολής προηγούμενης καταδίκης.

Ο 48χρονος είχε καταδικαστεί το 2012 σε 53 (!) χρόνια κάθειρξης για τον βιασμό τριών Βρετανίδων τουριστριών, που διέπραξε το καλοκαίρι του 2010, σε θαμνώδεις περιοχές στον Κάβο Λευκίμμης, όμως αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2018, έχοντας εκτίσει μόλις πέντε χρόνια ποινής, κάνοντας χρήση διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Βγαίνοντας, ωστόσο, από τη φυλακή ακολούθησε την ίδια τακτική και στις 8 Μαΐου 2020 απήγαγε και βίασε επανειλημμένα μία 34χρονη Αλβανίδα, η οποία εντοπίστηκε την επομένη από αστυνομικούς να περιφέρεται σαν χαμένη στον Αγιο Προκόπιο Λευκίμμης. Η γυναίκα με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της, έφερε μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα και μέσα από ακατάληπτες φράσεις κατήγγειλε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Οπως είπε, ο 48χρονος την είχε κλειδώσει σε μια καλύβα και τη βίαζε επανειλημμένα, ενώ την εξανάγκασε, απειλώντας τη ζωή της, να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να ζητήσει να μην την αναζητούν και ότι ήταν καλά!

Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον Ασπιώτη με κινηματογραφικό τρόπο, καθώς ο δράστης, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, γλίστρησε, πέφτοντας σε χαράδρα στην περιοχή Αγίου Γορδίου Λευκίμμης, με την Πυροσβεστική να τον απεγκλωβίζει ύστερα από αρκετές ώρες λόγω του δύσβατου της περιοχής.

dr
Οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον Ασπιώτη από χαράδρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «δράκος του Κάβου» (όπως τον «βάφτισαν» τα ξένα μέσα ενημέρωσης) είχε συλληφθεί ξανά για σεξουαλικές επιθέσεις και σε άλλες Βρετανίδες τουρίστριες μεταξύ του 1997 και του 2005, και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκισης, από τα οποία είχε εκτίσει τα τρία!

Οταν βγήκε, δεν έχασε ευκαιρία και επιτέθηκε σε τρεις Βρετανίδες το καλοκαίρι του 2010, μεταξύ των οποίων η 33χρονη αεροσυνοδός της British Airways Κέι Μόργκαν. Οπως είχε πει η κοπέλα στην εφημερίδα «Sun», ο δράστης την είχε χτυπήσει βάναυσα στο πρόσωπο, αφήνοντάς της σημάδια που έχει έως σήμερα, την είχε σύρει από τα μαλλιά έως το δάσος, όπου τη βίασε πέντε φορές, απειλώντας τη με ένα μαχαίρι και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του τέσσερις ώρες μετά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...