Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ηλιούπολη: Φωτογραφία – σοκ της πρώην συζύγου του 39χρονου με «χαραγμένο» το όνομά του στο πρόσωπό της

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις στα social media του υπαρχιφύλακα μαστροπού της Ηλιούπολης

Νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media του 39χρονου αστυνομικού, που βίαζε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, φέρνει στο φως η «Espressο». Καθεμιά από τις αναρτήσεις που έκανε στα προφίλ του ο προφυλακισμένος -πλέον- υπαρχιφύλακας μαστροπός Δημήτρης Μπουγιούκος αποκαλύπτει τις πιο σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού του!

Η πιο σοκαριστική από όλες τις φωτογραφίες απεικόνιζε την πρώην σύζυγο του 39χρονου με ένα τατουάζ δάκρυ και χαραγμένο το όνομα του αστυνομικού κάτω από το δεξί μάτι της! Οπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα, ο προφυλακισμένος άνδρας ξεσπούσε συχνά πάνω στην πρώην σύζυγό του, φτάνοντας σε σημείο να την κουρέψει, να την απειλήσει με το υπηρεσιακό του όπλο και να χαράξει στο πρόσωπό της τατουάζ για να την τιμωρήσει!

tattoo

Μάλιστα, δεν δίστασε να ποστάρει στα social media τα ντοκουμέντα με το χαρακωμένο πρόσωπο της πρώην συμβίας του, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα 9χρονο κοριτσάκι!

dimis 1312

Σε άλλη φωτογραφία ο 39χρονος πόζαρε χαλαρός σε μια ξαπλώστρα, επιδεικνύοντας το τατουάζ που έχει χτυπήσει στο στέρνο του με τον αριθμό 1312, το οποίο παραπέμπει στο αγγλικό ακρωνύμιο ACAB, από την αλφαβητική σειρά των γραμμάτων που αποτελούν τη φράση «All Cops Are Bastards» και σημαίνει «Ολοι οι αστυνομικοί είναι μπάσταρδοι». Μάλιστα, συνόδευε τη φωτογραφία με το χυδαίο σχόλιο: «1312… Τόσο να είναι η στύση σας»!

133934130 10224730152066976 9041373066228821247 n

«Μείναμε λίγοι»

Ενδεικτική της μάτσο εικόνας που ήθελε να προβάλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος απότακτος υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. είναι επίσης μια ανάρτηση που είχε κάνει για έναν συνάδελφό του, ο οποίος απήγαγε, έγδυσε και εγκατέλειψε αβοήθητο στο κρύο έναν άνδρα που φλέρταρε την κοπέλα του. Σχολιάζοντας την εν λόγω είδηση, ο αστυνομικός προαγωγός της Ηλιούπολης δεν είχε διστάσει να γράψει:

«Αυτοί είναι σωστοί άνδρες, αλλά δυστυχώς μείναμε λίγοι! Πολύ λίγοι!» Σε άλλη, πάλι, ανάρτηση αναρωτιόταν αν το να… τσιμεντώσει κάποιον μπορεί να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα με πρόστιμο στην Πολεοδομία! Επίσης, στις σελίδες του αναρτούσε συχνά όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, ακόμα και χειροβομβίδες! Ενδεικτική του πόσο επικίνδυνος μπορούσε να γίνει είναι μια φωτογραφία που τον έδειχνε να πυροβολεί στόχους και συνοδευόταν από το σχόλιο: «Επειδή η λύση στο πρόβλημα δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από ένα ευρώ»! Σε άλλη φωτογραφία απεικονιζόταν, τέλος, να κρατάει ένα όπλο και να έχει υψωμένο το μεσαίο δάχτυλό του!

«Αλλοι είναι στα λόγια… Αλλοι είναι στις πράξεις… Και μερικοί κάνουν τα λόγια πράξεις!» έγραφε απειλητικά ο 39χρονος, συνοδεύοντας την ανάρτησή του και με τη γνωστή ατάκα «Plata o plomo» από τη σειρά «Narcos», η οποία καταπιανόταν με τη ζωή του Κολομβιανού βαρόνου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Η συγκεκριμένη φράση σημαίνει κυριολεκτικά ασήμι ή μόλυβδο, αλλά υπονοεί «θα εξαγοραστείς ή θα πεθάνεις»!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...