Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ελληνίδα μάγεψε τον Ρίκι Μάρτιν

Η Καλλιρρόη Γελαγώτη κέρδισε τρεις coaches στο αυστραλιανό «The Voice» και μπήκε στην ομάδα του διάσημου Πορτορικανού σταρ

Είναι η Ελληνίδα από τη Μελβούρνη που… αναγκάστηκε να τραγουδήσει αγγλόφωνο κομμάτι και να περάσει στη φάση των Blind Auditions του αυστραλιανού «The Voice». Η Καλλιρρόη Γελαγώτη ή Carly κέρδισε τους τρεις από τους τέσσερις coaches -που γύρισαν τις καρέκλες τους- και πήρε το εισιτήριο για τις Battles ως μέλος της ομάδας του Ρίκι Μάρτιν.

Η 25χρονη ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα τραγουδάει μόνο ελληνικά κομμάτια, όμως στο talent show ερμήνευσε συγκλονιστικά το «Stay» της Ριάνα. Οι coaches, πάντως την παίδεψαν, αφού πάτησαν το buzzer λίγα δευτερόλεπτα προτού τελειώσει το τραγούδι. Πρώτος γύρισε ο Τζόελ Μάντεν και στη συνέχεια οι Ρίκι Μάρτιν και Κάιλι Μινόγκ. Ο μόνος που δεν έστρεψε την καρέκλα του στην Ελληνίδα ήταν ο Will.I.am.

Ακόμα δεν το πιστεύει 

«Δεν περιγράφεται εκείνη η στιγμή. Πραγματικά ήταν ένα όνειρο. Να είμαι επάνω στη σκηνή, να τραγουδάω δίνοντάς τα όλα, σώμα και ψυχή, να αισθάνομαι τον κόσμο να τραγουδάει μαζί μου και μέσα στα τρία δευτερόλεπτα να έχουν γυρίσει τρεις coaches. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω περάσει στη φάση των Blind Auditions. Είμαι ευγνώμων, ειδικά στους κριτές που μου μίλησαν με τόσο καλά λόγια, ήταν μεγάλη μου τιμή» λέει η Carly στην «Espresso».

Η κοπέλα κέρδισε τους coaches όχι μόνο με τη φωνή της αλλά και με την εμφάνισή της κι εκείνη επέλεξε τελικά να πάει στην ομάδα του Ρίκι Μάρτιν, με τον οποίο, όπως λέει, μοιράζονται το ίδιο ταμπεραμέντο. «Ολοι οι coaches είναι τεράστιοι καλλιτέχνες και είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στην ομάδα του Μάρτιν. Μας δένει ίσως το… αίμα, εκείνος Πορτορικανός, εγώ Ελληνίδα. Του βγάζω συναισθήματα όταν τραγουδάω, όπως μου λέει, κι αυτό με ενθαρρύνει» επισημαίνει η 25χρονη που ετοιμάζεται πλέον για τις Μονομαχίες και ευελπιστεί να περάσει στον επόμενο γύρο. Εχει βέβαια πάντα στο πλευρό της, εκτός από την οικογένειά της, το γούρι της, τη σκυλίτσα της τη Willow, την οποία, όπως μας λέει, «παίρνω μαζί μου όπου είναι δυνατόν».

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στο talent show, αυτό όμως δεν πτοεί την τραγουδίστρια που τονίζει: «Τα ταλέντα είναι εξαιρετικά, νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη που εκπροσωπώ τους Ελληνες σε ένα παιχνίδι με τόσες καλές φωνές».

Αγαπημένος της συνθέτης ο Βαρδής

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Carly έκανε εμφανίσεις σε κέντρα της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ, ενώ έχει συνεργαστεί με Ελληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Αυστραλία για συναυλίες. Στις συνεργασίες της βρίσκουμε ονόματα όπως οι Αντζελα Δημητρίου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ζαφείρης Μελάς, Αλέκος Ζαζόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Παιδιά απ’ την Πάτρα, Στάθης Αγγελόπουλος, Νίκος Βέρτης κ.ά.

«Το όνειρό μου είναι να τραγουδάω στις σκηνές της Ελλάδας. Να έχω χάσει την ταμπέλα της “Αυστραλέζας” και να έχω κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων των Ελλήνων παγκοσμίως» λέει η Carly. Στο πλευρό της στέκονται οι γονείς της Παναγιώτης και Ρούλα και τα αδέρφια της Αντωνία και Γιώργος. Ολοι ήταν άλλωστε παρόντες και στην τυφλή οντισιόν της δίνοντάς της κουράγιο. «Μου λένε “άμα θες να ζήσεις το όνειρο, πρέπει να το ονειρευτείς πρώτα”» επισημαίνει, ενώ θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Αντώνη Βαρδή, τον αγαπημένο της συνθέτη. «Ενα τραγούδι του θα ήταν όνειρο» λέει.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...