Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος έδειρε την Γαρυφαλλιά και μετά την πέταξε στον γκρεμό

Η πέτρα που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού και οι μαρτυρίες κατοίκων της Φολεγάνδρου για τον «σκοτεινό» χαρακτήρα του συντρόφου της

Οσο περνούν οι μέρες τόσο βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία και μαρτυρίες για τη βίαιη συμπεριφορά του 30χρονου φονιά της Φολεγάνδρου απέναντι στην 26χρονη φαρμακοποιό Γαρυφαλλιά Ψαράκου. Υπέρ της εκδοχής ότι ο δράστης είχε μια «σκοτεινή» πλευρά που κρατούσε καλά κρυμμένη συνηγορεί το συμπέρασμα των ιατροδικαστών ότι ο 30χρονος πιθανότατα ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα προτού την πετάξει στον γκρεμό, ενώ ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα!

Ακόμη πιο σοκαριστική είναι η διαπίστωση των ιατροδικαστών που εξέτασαν το πτώμα της αδικοχαμένης φαρμακοποιού από το Βέλο Κορινθίας ότι έφερε θλαστικά τραύματα (μώλωπες) στο μάτι και το κεφάλι. Μάλιστα, τα τραύματα αυτά φέρεται ότι προκλήθηκαν πριν από την πτώση της στα βράχια, σε αντίθεση με τις κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και στην πλάτη της.

Ολα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε την άτυχη κοπέλα προτού τη σπρώξει στον θάνατο, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του. Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος είχε ισχυριστεί πως, αφού έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά επειδή πήραν λάθος δρόμο εξαιτίας της Γαρυφαλλιάς, την ακολούθησε και την έσπρωξε στον γκρεμό! Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία έχει ζητήσει από τις Αρχές φωτογραφίες του σημείου όπου έπεσε η 26χρονη ώστε, σε συνδυασμό με τα τραύματα, να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο πάτωμα

Επιπλέον ερωτήματα προκαλούν μια πέτρα που βρέθηκε στο πάτωμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου και το γεγονός ότι το τζάμι του οδηγού ήταν σπασμένο. Οι αστυνομικοί αναρωτιούνται αν ο δολοφόνος προσπάθησε να χτυπήσει τη Γαρυφαλλιά με την πέτρα.

Στο μεταξύ, από μαρτυρίες κατοίκων του νησιού και των γονιών της Γαρυφαλλιάς προκύπτει ότι ο 30χρονος ήταν χειριστικός και απότομος απέναντι στη νεαρή φαρμακοποιό. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου είχε κατασκηνώσει το ζευγάρι, στον Αγιο Νικόλαο. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά. Δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ηταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις… Ηταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές» ανέφερε η κυρία Κατερίνα και πρόσθεσε μιλώντας στον Σκάι: «Η Γαρυφαλλιά ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε “θα κάτσω, θα κάτσω”. Τελικά δεν κάθισε ποτέ».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ήταν ιδιαίτερα επιθετικός όταν επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν οι λιμενικοί, ενώ ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος, αποκάλυψε ότι η μητέρα της 26χρονης του εκμυστηρεύτηκε πως η κόρη της είχε υποψίες ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματά της. Ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε ότι η Γαρυφαλλιά προσπάθησε να φτάσει στο λιμάνι για να φύγει από το νησί, αλλά ο φονιάς την εμπόδισε.

Μπομπονιέρες και λευκά μπαλόνια στο τελευταίο αντίο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, ανήμερα της γιορτής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα την άτυχη κοπέλα η οποία δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας, τόπο καταγωγής της αδικοχαμένης φαρμακοποιού. Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα τρία αδέλφια της 26χρονης τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία, ενώ συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα, η οποία έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, αφήνοντας στη μνήμη της ένα λουλούδι.

garyfallia 3 garyfallia2

Πιο πριν εκτυλίχθηκαν συγκινητικές σκηνές, όταν οι συγγενείς της 26χρονης και δεκάδες συμπολίτες τους συνόδευσαν τη λευκή νεκροφόρα που μετέφερε στον ιερό ναό τη σορό της, κρατώντας ένα πανό που έγραφε: «Οχι άλλη Γαρυφαλλιά. Οχι άλλοι νταήδες»!

garyfallia4

Οπως ορίζει το έθιμο για όσους «φεύγουν» νέοι, κατά τη διάρκεια της κηδείας μοιράστηκαν λευκές μπομπονιέρες, ενώ η οικογένεια είχε φροντίσει να στολίσει την εκκλησία με λευκά μπαλόνια και στεφάνια! Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας hlektra.gr, τα αδέλφια της αδικοχαμένης κοπέλας επιθυμούν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας στη μνήμη της 26χρονης, σε μια προσπάθεια να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο των γυναικοκτονιών που παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο διάστημα.

https://www.youtube.com/watch?v=QBoeE3HyGyA&t=9s

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...