Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Ντροπή σου αλήτη!» Στον ανακριτή με αποδοκιμασίες ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς

Ούτε μια συγγνώμη...

Ούτε μια «συγγνώμη» δεν ακούστηκε από τα χείλη του δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή Νάξου, από τον οποίο ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο!

Το συγκεντρωμένο πλήθος επιφύλασσε «θερμή» υποδοχή στον 30χρονο «φονιά της Φολεγάνδρου», που «πάγωσε» την κοινή γνώμη όταν ομολόγησε ότι έσπρωξε στο κενό την άτυχη φαρμακοποιό, με συνέπεια να χτυπήσει στα βράχια και να πέσει στη θάλασσα, βρίσκοντας φρικτό θάνατο από πνιγμό.

Οταν έφτασε με σκυμμένο κεφάλι στο Πρωτοδικείο Νάξου λίγο μετά τις 10 χθες το πρωί, τον υποδέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες, γιουχαΐσματα και φωνές, όπως «ντροπή σου, αλήτη» και «κωλόπαιδο, φοράς και παντελόνια». Εκείνος, το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει μετά το τετ α τετ με τον ανακριτή ήταν:

30xronos anakritis naxos 3

«Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς»! Ο 30χρονος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, Γιάννη Βλάχο, ο οποίος εξέφρασε στους συγγενείς της αδικοχαμένης 26χρονης τα συλλυπητήρια της οικογένειας του δράστη, που βρίσκεται στο νησί:

«Συντετριμμένη»

«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, που είναι κυριολεκτικώς συντετριμμένη και μου έδωσαν εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο» ανέφερε ο δικηγόρος στο naxostimes.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βλάχος αναμένεται να επικαλεστεί ότι ο 30χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.

30xronos anakritis naxos 6

Στο μεταξύ, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η τελική ιατροδικαστική έκθεση για την 26χρονη, καθώς εξετάζεται αν η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν δολοφονηθεί. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, η νεαρή γυναίκα είχε έναν μώλωπα στο μάτι, ενώ έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με συνέπεια να μην έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάλεψε για να ξεφύγει.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής περιμένει και τις φωτογραφίες από τα βράχια πάνω στα οποία χτύπησε η κοπέλα, για να τις συγκρίνει με εκείνες στις οποίες αποτυπώνονται τα τραύματά της και να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι μαρτυρίες για τον «κλειστό» και οξύθυμο χαρακτήρα του 30χρονου. Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε η ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Φολέγανδρο για την τελευταία συνάντησή της με τη Γαρυφαλλιά πριν δολοφονηθεί:

«Της λέω “καλημέρα, τι κάνετε;”. Μου λέει “πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα”, και της λέω “δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω;” και μου λέει “θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας”» ανέφερε, προσθέτοντας για τον 30χρονο:

«Του λέω “καλά δεν κουράστηκες να περπατάς;” και μου λέει “αυτό μου αρέσει να κάνω εδώ” και του έκανα λίγο χαβαλέ μήπως ηρεμήσει και αφεθεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τόσο “μπουκωμένο” κατασκηνωτή εδώ».

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, το ζευγάρι είχε κάνει λιγοστές εμφανίσεις στην παραλία στο διάστημα των τριών ημερών που βρισκόταν στο νησί. Εντύπωση έκανε στους κατασκηνωτές ότι επισκέπτονταν το εστιατόριο μόνο το πρωί για να προμηθευτούν καφέδες, τους οποίους έπιναν σε συγκεκριμένο σημείο και το βράδυ για να πάρουν μπίρες, περνώντας μέσα στη σκηνή το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ακόμη και το μεσημέρι που επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες. Οι αρχές θα ζητήσουν άρση απορρήτου για το κινητό της 26χρονης, αναζητώντας μηνύματα και συνομιλίες που πιθανόν να αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία για τη σχέση της με τον 30χρονο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...