Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Στο ψυχιατρείο το αφεντικό της Παναχαϊκής – Μπούκαρε σε ναούς και τραμπούκιζε ιερείς

Εισέβαλε μαινόμενος σε ναό και χτύπησε ιερέα, λίγες ημέρες μετά την επίθεσή του στον μητροπολίτη Πατρών

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών εισήχθη ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, μετά το νέο αμόκ από το οποίο κατελήφθη και χειροδίκησε σε βάρος ενός ιερέα στην περιοχή Ψαροφάι!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν τελευταία με τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες τα έκανε γυαλιά καρφιά μέσα στο γραφείο του μητροπολίτη Πατρών. Σύμφωνα με το pelop.gr, το βράδυ της Πέμπτης εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι, όπου προπηλάκισε τον εφημέριο Θεόκλητο Παντελίδη και χειροδίκησε εναντίον του! Επειτα, ο ισχυρός άνδρας της πατρινής ομάδας μπήκε στο πολυτελές Porsche Cayenne του και εξαφανίστηκε πριν φτάσει η Αστυνομία, ενώ ο ιερέας έδωσε κατάθεση στο τμήμα.

Αμεσα, ξεκίνησαν έρευνες για τη σύλληψη του θερμόαιμου ποδοσφαιρικού παράγοντα. Ομως, εκείνος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού φέρεται ότι πήγε στον μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθο Στελλάτο για να… εξομολογηθεί για την επίθεση στον ιερέα! Ωστόσο, έδειξε και σε εκείνον επιθετική συμπεριφορά, ενώ πληροφορίες θέλουν τον άνδρα που τον συνόδευε να έσπασε το ραβδί του επισκόπου! Επειτα από αυτό, με έκτακτη οδηγία του μητροπολίτη Πατρών Χρυσoστόμου έκλεισαν αμέσως όλοι οι ναοί για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα ακολουθούσαν επιθέσεις και σε άλλους ιερείς! Το «αφεντικό» της Παναχαϊκής, που τις τελευταίες ημέρες δείχνει ανεξήγητο μένος για το… ράσο εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες. Κατόπιν, μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου για ακούσια νοσηλεία.

Πληροφορίες λένε ότι η μεταφορά του Μπάρλου στο νοσοκομείο έγινε με παρέμβαση των συγγενών του, οι οποίοι είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα στον εισαγγελέα. Μόλις την περασμένη Τρίτη ο ηγέτης της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ είχε προκαλέσει επεισόδιο στο Επισκοπείο Πατρών, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, από τον οποίο φέρεται ότι ζήτησε να ενισχύσει οικονομικά την Παναχαϊκή και εκείνος απάντησε πως το αίτημά του θα εξεταστεί.

Ομως, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Ο δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου Κώστας Κρεμμύδας απέδωσε το αμόκ του στο… στρες για τα οικονομικά της ομάδας:

«Η κατάσταση με τα οικονομικά της Παναχαϊκής και οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν επιβάρυναν τη σωματική και ψυχολογική κατάσταση του Γιώργου Μπάρλου. Γι΄ αυτό τον λόγο, ελήφθη απόφαση για ολιγοήμερη ιατρική παρακολούθηση, έτσι ώστε να αποφορτιστεί και να επιστρέψει άμεσα στην απαιτητική επαγγελματική του καθημερινότητα. Δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τους ιερείς εναντίον του κ. Μπάρλου» διευκρίνισε στο thebest.gr.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...