Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Γλυκά Νερά: Η γειτόνισσα «αδειάζει» τον Μπάμπη – Τι αποκάλυψε για τη Καρολάιν

Γυναίκα που μίλησε με την Καρολάιν λίγες ώρες πριν από το φονικό διαψεύδει τους ισχυρισμούς του killer πιλότου για έντονο καβγά μεταξύ του ζευγαριού

Την ώρα που ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα του ζωή στο κελί του Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος για την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, οι αστυνομικές και οι δικαστικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να φωτίσουν όλες τις σκοτεινές πλευρές της αιματοβαμμένης υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο.

Ετσι, πριν από μερικά 24ωρα κλήθηκε να καταθέσει η γειτόνισσα της άτυχης κοπέλας, η οποία περιέγραψε διεξοδικά πώς ήταν η 20χρονη τη μοιραία ημέρα που έφυγε τόσο άγρια από τη ζωή. Δεν πρόκειται για την πρώτη κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού. Η γυναίκα έχει καταθέσει ξανά στον ανακριτή, ωστόσο αυτήν τη φορά οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε ότι, από την εικόνα που έδινε η Καρολάιν, δεν φαινόταν να είχε καβγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς του δράστη ότι είχαν ακόμη έναν έντονο καβγά. Η γειτόνισσα ανέφερε, επίσης, ότι συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για τα ζωάκια τους, και η 20χρονη φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα.

«Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μου έκανε εντύπωση, γιατί συνήθως, ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 τη νύχτα και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα. «Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» περιέγραψε.

Αν η Καρολάιν δεν φαινόταν να έχει καβγαδίσει εκείνη την ημέρα με τον πιλότο, όπως υποστηρίζει η γειτόνισσα, τότε οι ισχυρισμοί του για έντονο καβγά μεταξύ τους γκρεμίζονται σαν χάρτινος πύργος. Οι Αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη και τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα, αν το είχε προσχεδιάσει ή -όπως ισχυρίζεται σε συγκρατούμενούς του στις φυλακές- μπήκαν όντως στο σπίτι κακοποιοί με τους οποίους είχε διαφορές και τι είδους ήταν αυτές;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...