Η Λεώνη δημιουργεί για τις WATERBAGS

Εντυπωσιακές δημιουργίες

Παράλληλα με το design και τη κεραμική η Λεώνη αναπτύσσει και διαθέτει τα σχέδια της και άλλου μέσα από συνεργασίες με διάφορους φορείς.

«Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάζομαι με μεγάλη χαρά με τη WATERBAGS.

Ως καλλιτέχνης πιστεύω μεν ότι η τέχνη και ο πολιτισμός πρέπει να υποστηρίζονται από διάφορους φορείς. Και οι καλλιτέχνες όμως από τη πλευρά τους, στο βαθμό που μπορούν φυσικά, είναι σημαντικό να δίνουν το παρόν στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και στην υποστήριξη ευάλωτων ομάδων.

Η WATERBAGS, μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άγονη Γραμμή Γόνιμη, φροντίζουν αυτή την αμφίδρομη σχέση με επιτυχια. Οποίος αγοράζει μια τσάντα WATERBAGS συμβάλλει στη χρηματοδότηση προγραμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που στόχο έχουν την πρόσβαση συμπολιτών μας στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία.

Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να εφαρμόσω τη νέα μου θεματική ενότητα Peoplakia και σ ένα χώρο πέρα από τα κεραμικά. Τα Peoplakia είναι ο κόσμος που βλέπω γύρω μου. H διαφορετικότητα, αλλά και η ομοιότητα των ανθρώπων. Το πόσο θέλουν να μοιάζουν, αλλά και να ξεχωρίζουν παράλληλα. Το πόσο πασχίζουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Παρόλα ταύτα όμως οι περισσότεροι ενδιαφέρονται τελικά να ακούσουν μόνο την δική τους φωνή και όχι των άλλων.

Αυτή τη θεματική την ανέπτυξα αλλά και την διαμορφώνω τόσο στη κεραμική όσο και στην εκτυπωτική της διάσταση.»

Τα κεραμικά της Λεώνης διατίθενται είτε από το εργαστήριο της (Δημητρίου Καμπούρογλου 18, 11525  Αθήνα) www.leonieart.gr κατόπιν ραντεβού αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα και γκαλερί σε διάφορα μερί της Ελλάδος μεταξύ των οπαίων και το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Κριεζώτου στην Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932603255 (Λεώνη Γιαγδζόγλου)

IMG 0565 1 rotated 25CA41AF 242E 48F8 B9C5 C06908F9AC12 2 LEWNH IMG 0828 rotated IMG 0831

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ