Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

«Survivor All Star»: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από την ομάδα των Μπλε;

Ανατροπές έρχονται στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star».Η...

«Σέρρες»: Ένα παράξενο μπέρδεμα οδηγεί τον Οδυσσέα σε λάθος συμπέρασμα

Εκπλήξεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σέρρες».Ο...

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκαλύπτει: «Είχαν πάρει τηλέφωνο και ζητούσαν να απολυθώ»

Στην εκπομπή «Ελένη», ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελένη...

Τζένη Μπότση: Πασχαλινές αγορές με την κορούλα της

Η Τζένη Μπότση βγήκε για πασχαλινά ψώνια με την...

Η απάντηση των Ευάγγελου και Παναγιώτη Κορωνιού σε δημοσίευμα της «Espresso»

Oι Ευάγγελος και Παναγιώτης Κορωνιός απέστειλαν στην «Espresso» εξώδικο πρόσκληση, όπου, μεταξύ άλλων, γνωστοποιούν τα εξής:

«Οπως σας είναι γνωστό, στις 16 Ιουνίου 2021 δημοσιεύσατε στο υπ’ αριθμόν 2582/16-6-2021 φύλλο της πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδας Espresso, την οποία εκδίδετε, τόσο στο πρωτοσέλιδό της, όσο και στις υπ’ αριθμόν 4 και 5 σελίδες της, ένα άκρως συκοφαντικό, ψευδές και ανακριβές ρεπορτάζ με σκοπό να πλήξετε ανεπανόρθωτα την κοινωνική υπόστασή μας και να αυξήσετε την κυκλοφορία της εφημερίδας σας, διαδίδοντας παρανόμως στο αναγνωστικό σας κοινό, ότι δήθεν κάνουμε τη ζωή «κόλαση» της ανωτέρω αναφέροντας αυτολεξεί:

«Οσα καταγγέλλει η επιχειρηματίας Μαντώ Τζαβάρα για τον σταρ του μπάσκετ. ΖΩΗ κόλαση ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΙΟ ΚΑΙ …. ΥΙΟ! Νέος εφιάλτης μετά τον ξυλοδαρμό της από τον μπασκετμπολίστα Μ. Παπαμακάριο. Γιατί έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της; Τη στιγμή μάλιστα που κατά το χρόνο έκδοσης του ανωτέρω φύλλου της εφημερίδας δεν είχα καν λάβει γνώση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κοινοποιήθηκε στον δεύτερο εξ ημώv λίγες ώρες αργότεpα δια δικαστικού επιμελητή.

Περιελάβατε, μάλιστα, στο ως άνω πρωτοσέλιδο, καθώς και στο περιεχόμενο των υπ’ αριθμ. 4 και 5 σελίδων της εφημερίδας σας δημοσίευμα, το οποίο βρίθει εν γνώσει σας από συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς, και ακολούθως, αφού συνδέσατε εμάς στη συνείδηση των αναγνωστών σας με τους ως άνω αναληθείς χαρακτηρισμούς, μας παρουσιάσατε ως αδίστακτα και ανήθικα άτομα.

Κατά εντελώς παράνομο τρόπο η εφημερίδα σας δημοσιοποίησε στο εν λόγω φύλλο φωτογραφίες που μας απεικονίζουν, οι οποίες είχαν ληφθεί άνευ της συναινέσεώς μας από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, παραβαίνοντας και τη σχετική vομοθεσία (GDPR), που απαγορεύει τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση των φυσικών προσώπων, που δημοσιοποιείται η φωτογραφία τους.

Στο δημοσίευμα που παρατίθεται στις σελίδες 4 και 5 της εφημερίδας σας, το οποίο μάλιστα φέρει τον τίτλο: «Η Μαντώ Τζαβάρα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συντρόφου της Αγγελου Κορωνιού – Εφιάλτης στον δρόμο με τις …μπασκέτες. Η επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι ο παλαίμαχος σταρ του μπάσκετ και ο γιος του έχουν εμμονή μαζί της».

Το ψευδές γεγονός που απαιτείται για τη στοιχειοθέτηση της αντικειμενικής υπόστασης του 363ΠΚ επιβεβαιώνεται, καθώς οι ισχυρισμοί της κας Τζαβάpα διαψεύδοvται από την ίδια την πραγματικότητα, διότι ουδέποτε ο δεύτερος εξ ημών έκανα κάποια προκλητική ή άσεμνη χειρονομία, όπως αυτό αποδεικνύεται από τα όσα έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Επιπροσθέτως, ουδέποτε εξύβρισα την αντίδικο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα σας, άλλωστε η ίδια δεν περιγράφει ούτε ένα συγκεκριμένο περιστατικό ύβρεων και απειλών, ούτως ώστε να μπορεί να συναχθεί έστω και σε επίπεδο πιθανολόγησης η βασιμότητα των ισχυρισμών της, ουδέποτε προέβην σε χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου, ουδέποτε κλότσησα την πόρτα του διαμερίσματός της. Αλλωστε, εάν κάτι τέτοιο είχε συμβεί θα είχε καταγραφεί από τις κάμερες που η ίδια έχει τοποθετήσει παράνομα.

Οι δολιότητες και τα ψεύδη της κας Τζαβάρα αναπαράγονται ποικιλοτρόπως στην εφημερίδα σας, καθώς ψευδώς ισχυρίζεσθε ότι ο πρώτος εξ ημών διατηρούσα σχέση μαζί της, όπως επίσης ότι και ο πρώτος εξ ημών έχω επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά, φωτογραφίζοντας κι εγώ παράνομα τα αυτοκίνητα, και κλοτσώντας τα, όπως επίσης ότι έβαζα ανθρώπους να της φωτογραφίζουν τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα η ίδια να προσλάβει σωματοφύλακες. Πλην όμως τίποτε από τα ανωτέρω δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ολες αυτές οι γενικόλογες αόριστες και φαιδρές κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον μας η κα Τζαβάρα, τις οποίες δεν διστάσατε να φιλοξενήσετε στην εφημερίδα σας δεν είναι τίποτε άλλο από κατασκευές της φαντασίας της, προκειμένου να μας προσβάλλει και να μας συκοφαντήσει, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο πρώτος εξ ημών τυγχάνω δημόσιο πρόσωπο και δη επί πολλά χρόνια καλαθοσφαιριστής, που έχει διακριθεί για τις επιδόσεις του και έχει τιμήσει τα ελληνικά χρώματα αγωνιζόμενος στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ της χώρας μας.

Συνεπώς, δεν καταλείπεται η παραμικρή αμφιβολία ότι ουδέποτε προσβάλαμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα της κας Τζαβάρα, αφού όλα τα πραγματικά περιστατικά που μνημονεύονται στο υπό κρίση δημοσίευμα της εφημερίδας είναι προδήλως ψευδή, αvοπόστατα και κατασκευασμένα προς το σκοπό αποπροσανατολισμού του αναγνωστικού σας κοινού και προς το σκοπό προσβολής της προσωπικότητάς μας. Το ίδιο ψευδή και κατασκευασμένα είναι όσα αναφέρονται περί δήθεν εξαπατήσεως της κας Τζαβάρα από τον πρώτο εξ ημών, αφού με κατηγορεί ότι της απέκρυψα ότι επίκειτο πλειστηριασμός σε ένα ακίνητο, στο οποίο εκείνη είχε επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά, δοθέντος ότι η κα Τζαβάρα τελούσε σε πλήρη γνώση των οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρείας μου και των βαρών του ακιvήτου αφού η ίδια ήδη από το 2018 είχε αποστείλει στην τράπεζα επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά του ανωτέρω ακινήτου. Για μία ακόμα φορά όμως επιλέξατε να παρουσιάσετε την εν λόγω είδηση ως απολύτως αληθή και ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα δίχως να με καλέσετε έστω να τοποθετηθώ επί των αυθαίρετων κατηγοριών που η κα Τζαβάρα εκτόξευσε εναντίον μου και τις οποίες επιλέξατε να υιοθετήσετε.

Προς αντίκρουση των ανωτέρω ισχυρισμών σας, σας ενημερώνουμε ότι εξεδόθη η από 8/07/2021 προσωρινή διαταγή της κας Προέδρου του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία αξιολογώντας τα στοιχεία τα οποία κατετέθησαν στο Δικαστήριο, απέρριψε το αίτημα της κας Τζαβάρα για λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του δεύτερου εξ ημών, αποδοκιμάζοντας εν συνόλω το περιεχόμενο των καταγγελιών της.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Ο μικρός τσολιάς της φωτογραφίας είναι ηθοποιός της σειράς «Σασμός»

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μαμά γνωστή ηθοποιός

Έγινε μαμά γνωστή πρωταγωνίστρια και η χαρά της δεν...