Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Τρεις σφαίρες για το πάρκινγκ!

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία (έπειτα από 19 μήνες) σε μπαρ της Νίκαιας. Ο χορός του θανάτου για τον «υπαίτιο» και η τραγική κατάληξη

Επειτα από 19 ολόκληρους μήνες εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 51χρονου Ελληνα με τρεις σφαίρες, που διαπράχθηκε στο νυχτερινό κέντρο Ελξη στις 31 Οκτωβρίου του 2012. Ο δράστης, ένας 51χρονος Αρμένιος ο οποίος αναζητείται, είχε αιματοκυλήσει το μαγαζί για μια… θέση στάθμευσης και θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. εξαιρετικά επικίνδυνος κακοποιός και «φονική μηχανή»!

Ο δολοφόνος μπήκε αρχικά στο κέντρο και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει ένα αυτοκίνητο απέξω. Μόλις εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί πολλές φορές με πιστόλι ολόγυρά του, κάνοντάς τον να «χορεύει» και μετά «γάζωσε» εν ψυχρώ έναν φίλο του που προσπάθησε να τον εμποδίσει, ο οποίος σωριάστηκε νεκρός!

Χθες δημοσιοποιήθηκαν από την Ασφάλεια τα στοιχεία και η φωτογραφία του επικίνδυνου κακοποιού, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος, έτοιμος να αφαιρέσει κι άλλες ζωές για ασήμαντη αφορμή, προκειμένου να προστατευτούν οι πολίτες από την εγκληματική δραστηριότητά του και παράλληλα να βοηθηθεί η έρευνα της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του από πολίτες που ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι. Πρόκειται για τον Hovhannes Gemjyan του Λαζάρου και της Γέβα Αβετισιάν, που γεννήθηκε στις 20-10-1963 στην Αρμενία.

Η στυγερή δολοφονία συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στις 31 Οκτωβρίου 2012 στο μπαρ Ελξη στη Νίκαια. Εκεί εισέβαλε ο 51χρονος κακοποιός, ο οποίος άρχισε με θυμό να ρωτά σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα. Ενας από τους θαμώνες και φίλος του ιδιοκτήτη του μπαρ τού είπε ότι αυτός είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο κακοποιός έπεσε επάνω του και άρχισε να τον χτυπά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, η οποία σταμάτησε όταν ο δράστης έβγαλε από το μπουφάν του ένα πιστόλι.

Στη θέα του όπλου οι υπόλοιποι θαμώνες πάγωσαν, ενώ ο δράστης απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου λέγοντάς του: «Τώρα θα χορέψεις»! Αρχισε να εξαπολύει πυροβολισμούς κοντά στα πόδια του 51χρονου αλλά και ξυστά από το κεφάλι του, υποχρεώνοντάς τον έτσι να «χορεύει» ανάλογα με το κέφι του επικίνδυνου κακοποιού. Κάποια στιγμή το ανατριχιαστικό παιχνίδι του χορού σταμάτησε, προφανώς γιατί τελείωσαν οι σφαίρες στο πιστόλι, και έτσι ο 51χρονος Αρμένιος έφυγε από το κατάστημα γελώντας, αφήνοντας πίσω τους πανικόβλητους θαμώνες.

Ολοι πίστεψαν ότι ο εφιάλτης είχε τελειώσει, όμως γρήγορα κατάλαβαν πως έκαναν λάθος, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο οπλοφόρος επανήλθε λέγοντας πως θέλει κι άλλο «χορό», επιδεικνύοντας παράλληλα το όπλο του με τη γεμιστήρα γεμάτη σφαίρες.

Σε αυτήν τη φάση αντέδρασε ο φίλος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε επάνω στον κακοποιό και προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Εκεί έγινε το κακό, καθώς ο 51χρονος έστρεψε το όπλο του στον συνομήλικό του και τον «γάζωσε» με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και στον θώρακα. Στη συνέχεια ο δολοφόνος διέφυγε από το κατάστημα και έκτοτε αναζητείται.

Καταζητείται! Κυκλοφορεί ελεύθερη η «μηχανή που σκοτώνει»

Σεσημασμένος για ένοπλες ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και κλοπές είναι ο 51χρονος Αρμένιος κακοποιός, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς «μηχανή που σκοτώνει».

Κατά το παρελθόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ενδεχόμενες σχέσεις του με ομάδες νονών της νύχτας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Πειραιά, όμως δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία ώστε ο 51χρονος να οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οσον αφορά τις έρευνες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αρχικά έψαχναν για άλλο άτομο, επίσης αρμενικής καταγωγής, το οποίο έχει σχέσεις με ομάδες νονών της νύχτας στην περιοχή. Στην πορεία των ερευνών ανακάλυψαν την ταυτότητα του 51χρονου και επέδειξαν τις φωτογραφίες του στους αυτόπτες μάρτυρες του άγριου φονικού, που αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον δολοφόνο.

«Οσο αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι ικανός να αφαιρέσει κι άλλη ζωή αθώου πολίτη. Πρόκειται για μια κινούμενη φονική μηχανή» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής «σαρώνουν» την περιοχή του Πειραιά, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 51χρονου κακοποιού, ενώ προσβλέπουν -με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του- και στη βοήθεια των πολιτών.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...