Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Την κάρφωσα στον λαιμό ενώ κοιμόταν» – Έτσι σκότωσε την 31χρονη ο συζυγοκτόνος στη Δάφνη (video)

Η ανατριχιαστική κατάθεση του συζυγοκτόνου της Δάφνης για όσα έγιναν στην κρεβατοκάμαρά τους

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αναφέρει στην προανακριτική απολογία του ο 40χρονος συζυγοκτόνος της Δάφνης για όσα υπέφερε στα χέρια του η 31χρονη σύζυγός του, η οποία έφτανε στο σημείο να κλειδώνεται τις νύχτες στο δωμάτιο του ανήλικου παιδιού τους, επειδή φοβόταν για τη ζωή της!

Μάλιστα, προκύπτει ότι η αδικοχαμένη γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να καλέσει βοήθεια, αλλά ο 40χρονος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

«Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι, ένα μεγάλο καφέ που είχαμε, και πήγα στο δωμάτιο. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς, όπως μου είχε πει ο πεθερός μου πριν από 15 ημέρες, είχε σκεφτεί και είχε βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα. Oταν μπήκα στο δωμάτιό της, κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στον λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα.

Πρόλαβε και να δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Oταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει, σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Εβγαλα τα ρούχα μου και τα πέταξα στο καλάθι…» παραδέχτηκε ο δράστης ενώπιον των αστυνομικών.

dafni anakr

Ο 40χρονος Γιάννης ζήλευε παθολογικά την 31χρονη και περιέγραψε διάφορα περιστατικά που είχε προκαλέσει, καθώς και σκηνές ζηλοτυπίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της άτυχης Aννας: «Στις 11 Ιουλίου μαλώσαμε πολύ άσχημα. Εγώ μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά και, όταν μπήκα στο σπίτι, εκείνη ήταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού με την πόρτα κλειδωμένη. Τη ρώτησα για ποιο λόγο το κάνει αυτό και εκείνη αποκρίθηκε «ό,τι θέλω θα κάνω». Αμέσως μετά της ζήτησα να ανοίξει τον εκτυπωτή που ήταν πάνω στο γραφείο του παιδιού, για να τυπώσει κάποια έγγραφα του μαγαζιού, όμως εκείνη παρέμενε κλειδωμένη μέσα στο δωμάτιο και αργούσε να μου ανοίξει. Μετά από πέντε λεπτά άνοιξε την πόρτα και άρχισε να μου φωνάζει, ενώ κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μου. Εγώ την έσπρωξα προς το εσωτερικό του δωματίου και έπεσε στο πάτωμα. Εκνευρισμένη, σηκώθηκε και στον διάδρομο με χαστούκισε στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έκανα και εγώ το ίδιο» ισχυρίστηκε.

Αγανάκτηση προκαλεί ο ισχυρισμός της γειτόνισσας, η οποία έκανε την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στην Αμεση Δράση, ότι οι αστυνομικοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να μπουν στο σπίτι του ζευγαριού: «Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι τα τελευταία δύο έτη. Αυτό είχε γίνει άλλη μία φορά, εκείνη τη φορά δεν είχα φωνάξει κάποιον. Την ενδέκατη άκουσα πολύ θόρυβο, πολύ ξύλο και, επειδή την άκουσα πάλι να ζητάει βοήθεια, κάλεσα την Αμεση Δράση και μου είπαν ότι το περιπολικό θα έρθει σε 25 λεπτά. Στην τηλεφωνήτρια είπα να ακούσει από το δικό μου τηλέφωνο τι γίνεται στο διπλανό σπίτι, επειδή ήταν πάρα πολύ μεγάλη η ένταση του τσακωμού. Απευθείας μου είπαν να δώσω τα στοιχεία και ότι έρχονται άμεσα» ανέφερε στο Open η Σύλβια Μουρούτη. Oπως προσέθεσε, περίμενε στο μπαλκόνι και όταν είδε το περιπολικό έτρεξε στο θυροτηλέφωνο για να ανοίξει στους αστυνομικούς. Ομως, εκείνοι έκαναν στροφή και έφυγαν!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...