Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Δύο Αλβανοί εξωθούσαν στην πορνεία πέντε παιδάκια

Τα εξανάγκαζαν σε αδιανόητα σεξουαλικά βασανιστήρια

Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσουν ξανά δύο Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία και υπέβαλλαν σε αδιανόητα σεξουαλικά βασανιστήρια πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικίας 8 έως 11 χρόνων, σε χωριό της Ημαθίας!

Πριν από δύο χρόνια με απόφαση «βόμβα» του ίδιου δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί αθώοι λόγω αμφιβολιών. Ωστόσο, η εισαγγελέας άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης, η οποία έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στερείται παντελώς της επιβαλλόμενης και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας και ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα θα καθίσουν εκ νέου στο εδώλιο του δικαστηρίου τον Σεπτέμβριο και θα δικαστούν από άλλη σύνθεση για τα ειδεχθή εγκλήματά τους.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας ξεδιπλώνονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες οι στιγμές της απόλυτης φρίκης που βίωναν τα πέντε ανήλικα παιδιά. Οπως τονίζεται, οι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων ο ένας διατηρούσε ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα των τεσσάρων από τα πέντε ανήλικα, υπέβαλλαν σε σεξουαλικά όργια τα παιδιά, με τη συνδρομή του 27χρονου συμπατριώτη και συγκατηγορούμενού τους και ενός 83χρονου Ελληνα, ο οποίος απεβίωσε το 2018, προτού διεξαχθεί η πρώτη δίκη!

Μάλιστα, ο 25χρονος -σήμερα- σύντροφος της μητέρας κατηγορείται ότι εξωθούσε στην πορνεία τα ανήλικα και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις, ενώ φέρεται ότι ο ίδιος κακοποίησε σεξουαλικά μπροστά τους έναν… σκύλο!

Κατά τη δίκη σε πρώτο βαθμό προέκυψε ότι η μητέρα των παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών, σύναψε το 2015 ερωτική σχέση με τον 25χρονο κατηγορούμενο Αλβανό. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν οι γονείς της δεν ενέκριναν τον δεσμό της και της απαγόρευσαν να μένει στο διαμέρισμά τους, με αποτέλεσμα να μετακομίσει με τον νέο σύντροφό της και τα παιδιά της σε άλλο σπίτι στο χωριό.

Έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε έρευνα από υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για παραβατικές συμπεριφορές του ενός ανήλικου γιου της γυναίκας. Υστερα από αυτό η μητέρα εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα, αφού προηγουμένως ανέθεσε με συμβολαιογραφική πράξη τη γονική μέριμνα στη μητέρα της και γιαγιά των παιδιών. Λίγο αργότερα άρχισε να ξετυλίγεται και το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, καθώς στο πλαίσιο της έρευνας τα παιδιά κατήγγειλαν πράξεις αποπλάνησης και βιασμών από τους δύο κατηγορουμένους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...