Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Αποκαλύψεις από τον Τράγκα! Εμβόλιο ή έξωση από το «σπίτι του Ηθοποιού»

Τελεσίγραφο σε πέντε ηθοποιούς που αρνούνται να κάνουν το μη εξουσιοδοτημένο εμβόλιο για τον Covid-19

Ο «Κόμμοδος» -ένοικος του Μαξίμου-, ο τοποτηρητής των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα, σχηματίζει, πλέον, ουρές αστέγων, όχι μόνο από πυροπλήκτους αλλά και από Ελληνες πολίτες που δεν συναινούν να κάνουν το εμβόλιο. Συγκλονίστηκα ως πολίτης και δημοσιογράφος από το e-mail που έλαβα από πέντε ηθοποιούς που αρνούνται να κάνουν το -μη αδειοδοτημένο- εμβόλιο κατά του Covid-19. Οπως μου καταγγέλλουν, δέχτηκαν τελεσίδικη και εκβιαστική έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού της κυρίας Αννας Φόνσου.

111111

Ηδη δόθηκαν έγγραφα σε δύο από τους πέντε ηθοποιούς, την κυρία Μαρίνα Νικολαΐδου και τον κύριο Γιώργο Παλαιολόγο, γιατί η διεύθυνση του Σπιτιού του Ηθοποιού (λανθασμένα, όπως μου γράφουν) θεωρεί ότι μπορεί να χειριστεί τους άλλους τρεις και να τους πείσει να κάνουν το εμβόλιο. Οι ηθοποιοί μού καταγγέλλουν ότι τους δόθηκε προθεσμία μέχρι αύριο να κάνουν το εμβόλιο, αλλιώς να αποχωρήσουν από το Σπίτι του Ηθοποιού! Επίσης, μου καταγγέλλουν ότι το Σπίτι του Ηθοποιού δεν αποτελεί δομή ως γηροκομείο, μια και στο παρελθόν ντοκουμέντα αποδεικνύουν πως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στο σπίτι ηλικιωμένους συναδέλφους καλλιτέχνες, αφού δεν υπάρχει κατάλληλο προσωπικό για ανάλογη φροντίδα. Αλλωστε, όπως μου γράφουν, τον κύριο Παλαιολόγο έπειτα από σοβαρή επέμβαση καρδιάς τον απομάκρυναν μέχρι να αναρρώσει.

O9A7420

Είναι ξεκάθαρο, μου λένε, ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν υποχρεωτικό εμβολιασμό, όπως σε γηροκομεία και νοσοκομεία. Η ομάδα των ηθοποιών που είναι εναντίον του μη συναινετικού εμβολιασμού αυξάνεται και πληθύνεται, όπως και το κίνημα εναντίον όσων θέλουν να επιβάλουν την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων μόνο από εμβολιασμένους. Τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που επικοινώνησαν μαζί μου εκφράζουν την εντονότατη διαμαρτυρία τους για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι παραβιάζει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία αναφέρει ρητά ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί.

O9A7442

Επίσης, οι ηθοποιοί μού καταγγέλλουν στο e-mail τους ότι η κυβέρνηση παραβιάζει πλήρως την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η οποία αναφέρει ρητά ότι ουδείς πολίτης θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί ή για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί.

O9A7446

Οι άνθρωποι της τέχνης καταγγέλλουν το Μαξίμου ότι με αυτόν τον τρόπο προκαλεί διχασμό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ότι εξαναγκάζει και εκβιάζει τους Ελληνες καλλιτέχνες να προβούν σε ανεπιθύμητες ιατρικές ενέργειες. Οπως αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε πολίτης, ο πρωθυπουργός εισαγωγέας των ανεπιθύμητων στη Γερμανία χιλιάδων ανεμογεννητριών, ο υποστηρικτής της γερμανικής βιομηχανίας, που ανέβασε στα δύο χρόνια της πρωθυπουργίας του τον πήχη της ανεργίας και της απελπισίας στον έβδομο ουρανό, πετάει με τις αποφάσεις του έξω από τους χώρους φιλοξενίας τους Ελληνες καλλιτέχνες. Κατά σύμπτωση, όλες οι αποφάσεις του ευνοούν γερμανικές εταιρίες, όπως η Siemens, η Enercon, η Pfizer, η ΒιοΝΤech! Ντροπή του!

111111

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...