Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

Συγκινημένη η Ευαγγελία Μουμούρη: «Θα συναντήσω τη γυναικά που υποδύθηκα στο “Ριφιφί”»

Η Ευαγγελία Μουμούρη υποδύεται τη τραγική μάνα που έχασε το παιδί της στη σειρά «Ριφιφί».

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συγκέντρωσης αγροτών στο Σύνταγμα

Η κίνηση στους δρόμους παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις σε κεντρικούς...

Ζώδια: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια

Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη! Απομακρύνετε άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια και κρατήστε κοντά σας άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

Βροχές και καταιγίδες – Έντονα τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή παρουσιάζει άστατο χαρακτήρα με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες όμως αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από το απόγευμα

Η Γκέλυ Γαβριήλ κατακεραυνώνει τη Φόνσου μετά τις καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο «Σπίτι Του Ηθοποιού»

«Γιατί Άννα;»

Δεν πέρασαν παρά 24 ώρες από τις σοκαριστικές καταγγελίες του Γιώργου Τράγκα, που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», για το Σπίτι του Ηθοποιού και το τελεσίγραφο που έχουν λάβει πέντε ηθοποιοί ότι σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν θα τους πετάξουν έξω και οι αντιδράσεις από συναδέλφους τους είναι σφοδρές!

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Γκέλυς Γαβριήλ, που ξέσπασε μέσω facebook αναδημοσιεύοντας όσα έγραψε χθες η «Espresso»: «Είναι επιβεβαιωμένα και λυπάμαι πραγματικά για όλο αυτό, λυπάμαι, ειδικά από την Aννα δεν περίμενα κάτι τέτοιο! Πετούν έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού πέντε καλλιτέχνες επειδή δεν εμβολιάζονται! Συγκλονίστηκα ως πολίτης και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος όταν έμαθα ότι πέντε ηθοποιοί που αρνούνται να κάνουν το, μη αδειοδοτημένο εμβόλιο, κατά του Covid-19 δέχτηκαν τελεσίδικη και εκβιαστική έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού της κυρίας Αννας Φόνσου. Ηδη, δόθηκαν έγγραφα σε δύο από τους πέντε ηθοποιούς, την κυρία Μαρίνα και τον κύριο Γιώργο Παλαιολόγο, γιατί η διεύθυνση του “Σπιτιού” θεωρεί ότι μπορεί να χειριστεί τους άλλους τρεις και να τους πείσει να κάνουν το εμβόλιο. Οι ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι τους δόθηκε προθεσμία μέχρι σήμερα να κάνουν το εμβόλιο, αλλιώς να αποχωρήσουν από το Σπίτι του Ηθοποιού».

Η κυρία Γαβριήλ διερωτάται αν τελικά είναι το Σπίτι του Ηθοποιού ή το σπίτι της κάθε κυβέρνησης! Οι διαδικτυακοί φίλοι της γνωστής ηθοποιού, κάτω από την ανάρτησή της όχι μόνο στάθηκαν στο πλευρό των ηθοποιών αλλά ξέσπασαν και κατά της Αννας Φόνσου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σιγοντάρει μια τέτοια απόφαση και δεν ορθώνει το ανάστημά της. Ανάμεσα στα βιτριολικά σχόλια στο προφίλ της Γαβριήλ είναι και αυτό της ηθοποιού Τέτας Κωνσταντά, που απορεί με την Αννα Φόνσου, λέγοντας πως δεν ξέρει εάν εκτελεί εντολές ή εάν είναι προσωπική της άποψη, πετώντας και τις σπόντες της, πως η Φόνσου έχει μεγάλη μανία με τον εμβολιασμό και πως αν μπορούσε θα κυνηγούσε τους ηθοποιούς και όλους με μια βελόνα στο χέρι!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του – Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έγινε γνωστό πως και η...

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.