Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δολοφονία 47χρονης Ρέθυμνο: Την εκτέλεσε μπροστά στην κόρη της!

Σε κατάσταση σοκ η 20χρονη που είδε τον ταβερνιάρη να σκοτώνει πισώπλατα τη μητέρα της στο Ρέθυμνο

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία της 47χρονης επιχειρηματία Σταυρούλας Συραγοπούλου, η οποία πυροβολήθηκε πισώπλατα στην είσοδο της επιχείρησής της στο Πάνορμο Ρεθύμνου από τον 49χρονο ιδιοκτήτη της διπλανής ταβέρνας, αλλά και το «σκοτεινό» παρελθόν του δράστη και παρ’ ολίγον αυτόχειρα.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι μπροστά στη σκηνή του άγριου φονικού ήταν η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, ενώ ένας Αυστριακός τουρίστας τραυματίστηκε από τα σκάγια του 49χρονου, ο οποίος πήγε με μια καραμπίνα στο fish spa της άτυχης Σταυρούλας για να εκτελέσει εν ψυχρώ τη γειτόνισσά του, με την οποία φέρεται ότι είχε διαφορές!!!

Οπως αναφέρει το σάιτ rethnea.gr, η νεαρή κοπέλα υπέστη σοκ βλέποντας τη μητέρα της να σωριάζεται αιμόφυρτη στο πάτωμα από τους πυροβολισμούς και άρχισε να ουρλιάζει έντρομη, παγώνοντας το αίμα όσων βρίσκονταν κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο προτού ξεψυχήσει η 47χρονη είδε τον δράστη να παρκάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο κατάστημά της. Ο 49χρονος την πλησίασε και κάτι της είπε, όμως εκείνη τον αγνόησε και του γύρισε την πλάτη, για να τον αναγκάσει να φύγει χωρίς να προκληθεί φασαρία. Τότε ο δράστης έστρεψε εναντίον της την κάννη της καραμπίνας του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα!

Μπροστά στο τραγικό συμβάν ήταν και ένας 27χρονος τουρίστας από την Αυστρία, ο οποίος τραυματίστηκε από τα σκάγια στην παλάμη του αριστερού του χεριού!
Σύμφωνα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση ποντάρουν πολλά στη μαρτυρία του.

Καβγάς έξω από μπαρ

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος ταβερνιάρης με καταγωγή από τα Ζωνιανά έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Τον Σεπτέμβριο του 2012, σε ηλικία 40 χρόνων, φέρεται ότι διαπληκτίστηκε έξω από ένα μπαρ στον Πλατανιά με έναν 30χρονο Ρώσο, ο οποίος υπηρετούσε στη φρουρά ενός συμπατριώτη του αξιωματούχου.

Στην πορεία άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον του 30χρονου, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, στο χέρι και το σαγόνι. Μετά την πράξη του ο 40χρονος τότε πιστολέρο τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς την επόμενη μέρα στον Πάνορμο, ενώ παραμένει άγνωστο αν καταδικάστηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί πριν από περίπου 15 χρόνια σε θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου. Τότε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του χωριού Πέραμα και ανατράπηκε, με συνέπεια να σκοτωθεί η μία από τις δύο συνεπιβάτιδές του από την Ουκρανία. Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι πως, μετά το δυστύχημα, το έβαλε στα πόδια, εγκαταλείποντας αβοήθητη στην άσφαλτο την άτυχη γυναίκα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....