Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εν ενεργεία πρωτοδίκης κατήγγειλε βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών

Οι πιέσεις του ισχυρού άνδρα για φωτογραφίες με εσώρουχα ενώ η κοπέλα ήταν ακόμα στη σχολή

Γροθιά στο στομάχι είναι η καταγγελία μιας εν ενεργεία πρωτοδίκου, η οποία αναφέρει σε επιστολή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από πρώην πρόεδρο Εφετών των διοικητικών δικαστηρίων και βασικό στέλεχος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών!

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της φρίκης, η πρωτοδίκης αναφέρει ότι οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις άρχισαν όταν εκείνη ήταν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Θεσσαλονίκη και ο δράστης διατελούσε μέλος της εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού.

Μετά την τοποθέτησή του στην ΑΕΠΠ, της ζητούσε επιτακτικά να του στείλει φωτογραφίες της με εσώρουχα σε άσεμνες στάσεις, ενώ της είχε εκμυστηρευτεί επίσης ότι διατηρεί αρχείο με πορνογραφικό υλικό, «προφανώς υπονοώντας ότι ενδέχεται να το χρησιμοποιήσει αν η εκάστοτε γυναίκα δεν είναι βολική μαζί του», όπως τονίζει η καταγγέλλουσα.

Ωστόσο, η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την άτυχη γυναίκα να προβεί σε επίσημη καταγγελία ήταν η επιμονή του πρώην προέδρου Εφετών να της ζητάει τηλεφωνικά να του στείλει πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες της, λίγο καιρό μάλιστα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Αττική!

Σε εκείνο το τηλεφώνημα η πρωτοδίκης ισχυρίζεται ότι ρώτησε το βασικό στέλεχος της ΑΕΠΠ πώς μπορεί να συνεχίζει να την παρενοχλεί ενώ υπάρχουν πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με εκείνον να της απαντά με περίσσιο θράσος ότι δεν φοβάται τίποτα και ότι δεν τον πειράζει κανείς:

«Συγκεκριμένα, έχει λάβει εγγυήσεις ισχυρής πολιτικής κάλυψης και συνιστά η παραμονή στη θέση του αντικείμενο συμφωνίας συγκεκριμένων υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών με το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει το θύμα στην καταγγελία του. Ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της για τον βιασμό της από τον πρώην πρόεδρο Εφετών, αδίκημα το οποίο δεν έχει ακόμη παραγραφεί.

Οπως υποστηρίζει, ένα μεσημέρι, ενώ ήταν ακόμη στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, δέχτηκε πρόσκληση για γεύμα στην Εκάλη από το βασικό στέλεχος της ΑΕΠΠ.

«Σε όλη τη διάρκεια του δείπνου ήταν πολύ αποθρασυμένος, επέμενε να μου βάζει να πίνω συνέχεια, με κοιτούσε σαν σεξουαλικό αρπακτικό, κάνοντάς με να νιώθω άσχημα, και στο τέλος ήρθε μόνος του και έκατσε κολλητά δίπλα μου. Μετά από λίγο παρακάλεσα να φύγουμε και βγαίνοντας μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα ξενοδοχείο δίπλα» αναφέρει η πρωτοδίκης, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να φύγει μόλις διαπίστωσε ότι το ξενοδοχείο ήταν ημιδιαμονής.

Ηθελε κουβεντούλα

Ωστόσο, ο ανώμαλος δικαστικός λειτουργός την έπεισε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της ότι απλώς θέλει να κουβεντιάσει μαζί της για τα οικογενειακά του προβλήματα. Εν συνεχεία, μπαίνοντας στο δωμάτιο, της επιτέθηκε σεξουαλικά και άρχισε να τη γδύνει, ενώ παράλληλα ξεκούμπωνε το παντελόνι του! Μάλιστα, ενώ εκείνη αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, θύμωσε με την «γκρίνια» της, όπως χαρακτήρισε τις αρνήσεις και τα παρακάλια της να την αφήσει, καθώς «είχε λάβει χάπι σεξουαλικής διέγερσης και έληγε ο χρόνος ισχύος του»! Στο τέλος, την έσπρωξε και την πέταξε ανάσκελα στο κρεβάτι, όπου τη βίασε.

Στην επιστολή της η καταγγέλλουσα κάνει ακόμη λόγο για απόπειρες δωροδοκίας, εκβιάσεις και παρεμβάσεις στο δικαστικό έργο της από τον πρώην πρόεδρο Εφετών, επισημαίνει τη μεγάλη περιουσία που απέκτησε και τις καταθέσεις του σε τράπεζες του εξωτερικού και υποστηρίζει ότι απειλείται η ζωή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...