Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Ξόρκια» από τις μαθήτριες

Η Αντζελίνα Τζολί εξαπολύει από σήμερα στους κινηματογράφους τις μαγικές δυνάμεις της, ωστόσο η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές της στο Fashion Workshop φρόντισαν μία ημέρα πριν να κάνουν τα δικά τους… ξόρκια[…]

Η Αντζελίνα Τζολί εξαπολύει από σήμερα στους κινηματογράφους τις μαγικές δυνάμεις της, ωστόσο η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές της στο Fashion Workshop φρόντισαν μία ημέρα πριν να κάνουν τα δικά τους… ξόρκια, που είχαν όμως ως αποτέλεσμα όχι… ωραίες κοιμωμένες, αλλά μοναδικά ρούχα. Το top model και τα… ταλέντα της παρουσίασαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι μια σειρά δημιουργιών, εμπνευσμένες από τα υπέροχα κοστούμια της Τζολί που υποδύεται την κακιά μάγισσα στην ταινία «Maleficent». Η χολιγουντιανή σταρ παίζει τον πιο «σκοτεινό» ρόλο της καριέρας της και οι νέοι designers εμπνέονται από την goth αισθητική των εξαιρετικών φορεμάτων της.

Η Βίκυ έλαμπε και καμάρωνε βλέποντας την εξέλιξη των «παιδιών» της, ενώ η τύπου επίδειξη έγινε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Ζαν Πoλ Γκοτιέ, του φιλέλληνα Γάλλου σχεδιαστή που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα. Ο διεθνούς φήμης designer επικρότησε και χειροκρότησε την υπέροχη προσπάθεια των μελλοντικών συναδέλφων του, άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι απών από μια τέτοια βραδιά, αφού διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με την Καγιά.

Το event έγινε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φιλμ της Disney, το οποίο βασίζεται στο παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης», συνδυάζοντας έτσι τη μόδα με τον κινηματογράφο. Οι φαν του είδους θα λατρέψουν τη σατανική Τζολί, ενώ να σημειώσουμε ότι σε αυτή την ταινία κάνει το ντεμπούτο της η κόρη της σούπερ σταρ, Vivienne, ενσαρκώνοντας την πριγκίπισσα με τη βαριά μοίρα σε πολύ νεαρή ηλικία. Η σκηνοθεσία του βραβευμένου με δύο Οσκαρ για την καλλιτεχνική διεύθυνση των «Avatar» και «Alice in Wonderland» Robert Stromberg υπόσχεται ένα επικό θέαμα για όλη την οικογένεια.

Τεριάννα Παππά 

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα