Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια – Το μήνυμα «πρόσκληση» της 17χρονης

Σύμπτωση! Ο Κούγιας ήταν συνήγορος και της κόρης του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με το κορονοπάρτι όπου βρέθηκε και ο κατηγορούμενος

Εφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στην 21η τακτική ανακρίτρια της Αθήνας και να δώσει τη δική του εκδοχή για την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που κατέθεσε σε βάρος του η 17χρονη από τον Βύρωνα!

Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει προκαλέσει τριγμούς στον χώρο του αθλητισμού. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Εφεση της Τρίτης» στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το περιεχόμενο δύο συνομιλιών που φέρεται ότι βρέθηκαν στο κινητό του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, την επόμενη ημέρα από το περιστατικό, η 17χρονη φέρεται ότι έστειλε μήνυμα στον 27χρονο με το οποίο τον προσκαλούσε στο γνωστό πάρκο ψυχαγωγίας Allou Fun Park. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη μεθεπόμενη ημέρα ο Σεμέδο φέρεται ότι έλαβε άλλο μήνυμα από τη 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας, η οποία τον επέπληξε επειδή «πήγε» με τη φίλη της παρά τη θέλησή της, με εκείνον να της απαντά: «Εκείνη ήθελε περισσότερο από σένα».

Τον ρωτούσε

Αλλωστε, ο συνήγορος του Πορτογάλου στόπερ Σταύρος Γεωργόπουλος είχε ισχυριστεί ότι στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, η 16χρονη έστειλε μήνυμα στον εντολέα του στο οποίο τον ρωτούσε αν θα ξαναβρεθούν. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον δικηγόρο, εκείνη την ώρα ήταν μαζί της και η 17χρονη. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε, τέλος, ότι η Αστυνομία έχει στην κατοχή της ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο του Σεμέδο και τον δείχνει να οδηγεί, ενώ στο πίσω κάθισμα διακρίνονται εμφανώς ευδιάθετοι η 17χρονη και ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Ολα τα παραπάνω στοιχεία, μαζί με άλλα που φέρεται ότι έχει στη διάθεσή της η υπεράσπιση, αναμένεται να προσκομιστούν στην ανακρίτρια προκειμένου εκείνη να αξιολογήσει το νομικό ενδιαφέρον τους.

Να σημειωθεί ότι, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», η ιατροδικαστική έκθεση δεν διαπιστώνει πρόσφατες κακώσεις στα γεννητικά όργανα της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 17χρονη δεν βρήκε ίχνη αντίστασης της κοπέλας ή ευρήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι της ασκήθηκε βία, κάτι που θα μπορούσε βέβαια να δικαιολογηθεί από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Η ίδια στην κατάθεσή της έχει ισχυριστεί ότι δεν προέβαλε αντίσταση, επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αντέδρασε μόνο λεκτικά.

Η συνήγορος

«Ο κ. Σεμέδο μού είπε ότι είναι αθώος, επιβεβαίωσε πάλι αυτό που είπε από την πρώτη στιγμή, ότι είναι αθώος και δεν δέχεται καμία από τις κατηγορίες που είναι εις βάρος του» δήλωσε η έτερη συνήγορος του Πορτογάλου παίκτη του Ολυμπιακού Μαριζάνα Κίκιρη και πρόσθεσε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό: «Δεν μπορώ υποθετικά να κάνω σενάρια για ποιον λόγο έγινε αυτή η καταγγελία, όμως αυτό που σας λέω και το οποίο θα αποδειχθεί και την Πέμπτη ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας είναι ότι από τα ίδια τα στοιχεία αποδεικνύεται η αθωότητά του».

Αύριο το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Σεμέδο και γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ.

Στο μεταξύ, σε πολλούς προκάλεσε έκπληξη η περίεργη «σύμπτωση» στην απόφαση του Αλέξη Κούγια να υποστηρίξει ως συνήγορος της 17χρονης τις κατηγορίες σε βάρος του 27χρονου παίκτη του Ολυμπιακού και στον ρόλο του, τον περασμένο Νοέμβριο, ως υπερασπιστή της 24χρονης κόρης του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Athenaeum Smart» στον Νέο Κόσμο, όπου πραγματοποιήθηκε το ξέφρενο κορονοπάρτι, στο οποίο συμμετείχε και ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...