Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Υπόθεση με βιτριόλι – Αποκάλυψη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Υπάρχει συνεργός και είναι επικίνδυνος»

Αποκαλύψεις λίγο πριν την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Καρατζούλα

Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί σοκ προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες μόνο ημέρες πριν ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η πολύκροτη δίκη για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και βρεθεί για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με την Εφη Καρατζούλα, που της κατέστρεψε για πάντα τη ζωή! Σύμφωνα με την 34χρονη, η γυναίκα που την καταδίκασε να υποφέρει για όλο το υπόλοιπο της ζωής της είχε συνεργό, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, και η Ιωάννα φοβάται ότι κινδυνεύει!

«Εχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός» αποκάλυψε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, και δήλωσε πως είναι πανέτοιμη για τη δίκη στις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε θα αντιμετωπίσει την Εφη Καρατζούλα.

«Οι επίμονες αναμνήσεις, δυστυχώς, επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει» επισήμανε.

«Υπάρχει συνεργός κι αυτό προκύπτει από το πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό η κατηγορούμενη» υποστήριξε και ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Προφανώς, ο άνθρωπος που την προμήθευσε είναι πολύ εύκολο, από τη στιγμή που δεν είναι επαγγελματίας, να τη ρωτούσε για ποιον λόγο το θέλει. Οι πιθανότητες που υπάρχουν είναι ότι ο συνεργός γνώριζε τον λόγο που θα χρησιμοποιούνταν το βιτριόλι. Είχε σίγουρα και βοήθεια για τις παρακολουθήσεις. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στα ίχνη του ανθρώπου που την προμήθευσε με το καυστικό υγρό».

Ηταν 20 Μαΐου του 2020, όταν το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα όλα όσα είχαν συμβεί στην Καλλιθέα. Η άτυχη Ιωάννα είχε μόλις βγει από το αυτοκίνητό της και πήγαινε στα γραφεία της εταιρίας όπου εργαζόταν. Ομως, στην είσοδο της είχε στήσει καρτέρι μία γυναίκα, η οποία μόλις την αντίκρισε την έλουσε με το καυστικό υγρό. Εκτοτε, η 34χρονη παλεύει να επουλώσει τα σημάδια που άφησε το βιτριόλι στο κορμί και στην ψυχή της.

Μετά τη σύλληψή της, η 35χρονη Εφη Καρατζούλα βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών και στις 15 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαια επίθεση. Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι θα εξετάσουν το βαρύτατο κατηγορητήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που βασίζεται κυρίως στη μεγάλη ποσότητα θειικού οξέος, με το οποίο περιέλουσε την Ιωάννα, και θα αποφανθούν για την τύχη της.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για το δικαστήριο, υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι ικανά να οδηγήσουν το δικαστήριο σε μία καταδικαστική απόφαση. Μάλιστα, υπάρχουν ειδικοί πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα καταθέσουν πως προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη ποσότητα του καυστικού υγρού είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να της κάνει κάποια βλάβη στην υγεία της» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Από κάμερες

Εξάλλου, είχαν καταγραφεί από κάμερες τόσο η δράστιδα όσο και οι στιγμές αλλοφροσύνης της Ιωάννας που, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στην είσοδο των γραφείων που εργαζόταν στην Καλλιθέα, έτρεχε με αφόρητους πόνους προς το κοντινό φαρμακείο.

«Η κατάσταση της υγείας της Ιωάννας δεν είναι καλή, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να εκτεθεί στον ήλιο, λόγω των εγκαυμάτων, των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έχει ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα του καλοκαιριού βρισκόταν σε μια άτυπη φυλακή εντός της οικίας της, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, δεν μπορούσε να βγει έξω από τους αφόρητους πόνους που ένιωθε…» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Τη φροντίδα της άτυχης κοπέλας ανέλαβε μία ομάδα γιατρών στο Κέντρο Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου. Η Ιωάννα υποβάλλεται συνεχώς σε εγχειρήσεις, τη μία μετά την άλλη, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών με ζηλευτό θάρρος και ασύλληπτη ψυχική δύναμη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...