Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Ρούμπεν Σεμέδο, με εγγύηση 10.000 ευρώ

Οι ισχυρισμοί της 17χρονης και το βίντεο-σοκ μέσα στο αυτοκίνητο του Πορτογάλου

Ελεύθερος, μόνο με την επιβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ, αφέθηκε ο 27χρονος Πορτογάλος σταρ του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, που νωρίτερα χθες το μεσημέρι, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν είναι αθώος, είχε απαντήσει: «Μην ανησυχείτε, φίλοι μου, θα δείτε»!

Στην απολογία του ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας της Αθήνας, η οποία διήρκεσε δυόμισι ώρες, ο 27χρονος στόπερ των «ερυθρολεύκων» αρνήθηκε για μία ακόμη φορά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση με τη 17χρονη και αντέκρουσε έναν προς έναν τους ισχυρισμούς της, που οδήγησαν στην ποινική δίωξή του για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού.

Η υπεράσπιση φαίνεται πως «πάτησε», κυρίως, στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία δεν διαπίστωσε πρόσφατες κακώσεις στα γεννητικά όργανα της ανήλικης κοπέλας, καθώς και σε ένα βίντεο- σοκ, το οποίο τραβήχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εν λόγω οπτικό υλικό απεικονίζονται η 17χρονη και η 16χρονη φίλη της να επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις, που δεν παραπέμπουν σε βιασμό, με τον Σεμέδο και τον 40χρονο συγκατηγορούμενό του και γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ!

Δεν άκουσε

Η υπεράσπιση του Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται ότι επικαλέστηκε και την κατάθεση της 16χρονης, η οποία ανέφερε ότι δεν άκουσε φωνές, αλλά πληροφορήθηκε για το τι συνέβη από τη φερόμενη ως θύμα. Παράλληλα, η κοπέλα φέρεται ότι είχε ισχυριστεί πως στη 17χρονη άρεσε ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερός της ποδοσφαιριστής, όμως μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό τής εκμυστηρεύτηκε πως «ούτε με αυτόν ήθελε».

«Εγώ τη ρώτησα: “αφού δεν ήθελες, γιατί δεν αμύνθηκες, να χτυπήσεις;” και μου είπε: “ήμουν μεθυσμένη, τι ήθελες να κάνω;”. Αυτή μου είπε ότι φώναζε και εγώ της είπα πως δεν άκουσα κάτι, αφού δεν υπήρχε θόρυβος μέσα στο σπίτι» ανέφερε η 16χρονη, τόσο στην ανακρίτρια όσο και στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση.

Νωρίτερα, χθες, είχε καταθέσει υπό άκρα μυστικότητα η 17χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι πρώτα βιάστηκε από τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ καλλιτεχνών και, εν συνέχεια, από τον 27χρονο Πορτογάλο: «Με ξύπνησε ο δεύτερος κατηγορούμενος (40χρονος) και άρχισε να με ενοχλεί. “Οχι, όχι, όχι, άσε με” του φώναξα εγώ, αλλά εκείνος με βίασε κανονικά. Ηταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή, άνοιξε την πόρτα του δωματίου ο Σεμέδο και μας είδε κι έφυγε. Μετά, εγώ έβαλα τα κλάματα και ήρθε ο Σεμέδο και μου είπε “you wanted”» φέρεται ότι είχε ισχυριστεί στην κατάθεσή της και είχε προσθέσει: «Ο Σεμέδο μού έδωσε ένα αρκουδάκι της κόρης του και μου είπε “ηρέμησε, δεν έγινε τίποτα”. Κλείδωσε την πόρτα κι έκανε το ίδιο πράγμα. Η 16χρονη ήταν απʼ έξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει. Δηλαδή, το έκανα ξεκάθαρο και στους δυο ότι δεν θέλω».

Ουδέποτε

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ο Πορτογάλος αμυντικός υποστήριζε σθεναρά ότι είναι αθώος, λέγοντας ότι ουδέποτε βίασε την ανήλικη. «Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου. Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση ούτε από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά βιασμός» τόνισε, μεταξύ άλλων, η εκ των συνηγόρων του 27χρονου Μαριζάννα Κίκιρη.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος υπήρξε μάνατζερ και φίλος του αδικοχαμένου Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή. Σύμφωνα, μάλιστα, με την κατάθεση της 17χρονης, την περασμένη Παρασκευή διασκέδαζε με την παρέα του 40χρονου στο μπαρ στον Ωρωπό, στο οποίο τραγουδούσε ο άτυχος τράπερ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...