Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Mad Clip- Ξέσπασε ο παππούς του – «Εγκληματική ενέργεια το τροχαίο»

Θρήνος από συγγενείς και φίλους

Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσε ο παππούς του 34χρονου τραγουδιστή της τραπ σκηνής Mad Clip τον θάνατο του εγγονού του, δίνοντας νέα διάσταση στην υπόθεση του φονικού τροχαίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο κ. Παναγιώτης εκτίμησε ότι το δυστύχημα που του στέρησε μια για πάντα τον εγγονό του δεν οφείλεται σε λάθος του τραγουδιστή, καθώς ήταν πολύ καλός οδηγός: «Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει ούτε τίποτα. Ηταν οδηγός από τους λίγους. Ετρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πώς έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια» υποστήριξε ο παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Παράλληλα, είπε για τον εγγονό του που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή: «Οσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου και, εκτός αυτού, μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του».

https://www.youtube.com/watch?v=XlLs2yPg1sA

Στο μεταξύ, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές του Mad Clip είπαν χθες το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τράπερ, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 34 χρόνων. Η σορός του Ελληνοαμερικανού Πίτερ Αναστασόπουλου πέρασε το κατώφλι του Ιερού Ναού Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου μέσα σε ένα λευκό φέρετρο, ενώ από πίσω της ακολουθούσε υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα η μητέρα του, Γεωργία.

Χειροκροτήματα

Νωρίτερα, οι φαν του διάσημου τραγουδιστή, οι οποίοι έφτασαν στον ναό κρατώντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο για να τον αποχαιρετήσουν, είχαν ξεσπάσει σε χειροκροτήματα βλέποντας τη νεκροφόρα να φτάνει μπροστά στην εκκλησία. Κατά τη μεταφορά της σορού στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου τελέστηκε η ταφή, άρχισαν πάλι να χειροκροτούν, φωνάζοντας «αθάνατος» και «καλό ταξίδι».

mad clip mad clip3 1 mad clip4 mad clip6 1 mad clip7

«Ηταν ο αγαπημένος μου. Ηταν ο πρώτος που άκουγα» δήλωσε ένας από τους θαυμαστές του τραγουδιστή, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Αλλοι επέλεξαν να πάνε στην κηδεία με τις μηχανές τους και να τιμήσουν με γκαζιές τη μνήμη του ινδάλματός τους, το οποίο λάτρευε την ταχύτητα. Ενα πάθος, που τελικά του στέρησε τη ζωή! Την ίδια ώρα, ακουγόταν παντού η μουσική του αδικοχαμένου τράπερ, καθώς πολλοί θαυμαστές του είχαν βάλει τις επιτυχίες του τέρμα στα ηχεία των αυτοκινήτων τους.

Φ3 IMG 0208

Φ4 IMG 0237

Φ5 IMG 0209

Φ6 IMG 0226

Φ7 IMG 0217
Ράκος η μητέρα του Mad Clip

Ανάμεσα στους διασήμους που παρευρέθηκαν στον αποχαιρετισμό του Mad Clip ήταν η Τάμτα με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα, η Ζοζεφίν, ο Stan, ο Snik, ο Γιώργος Σαμπάνης, η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού και ο ράπερ Light, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος την περασμένη Πέμπτη. Το «παρών» στην κηδεία του 34χρονου έδωσε, επίσης, η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε συνεργαστεί με τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη με το ντουέτο «Μporei» και έκανε τεράστια επιτυχία. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια, η οποία λίγο πριν από το φονικό τροχαίο είχε τραγουδήσει μαζί με τον 34χρονο στον γάμο κοινών γνωστών τους, έφτασε στον ναό ντυμένη στα λευκά και δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά της, παρά τα μαύρα γυαλιά που φορούσε. Οσοι από τους θαυμαστές του τραγουδιστή δεν μπορούσαν να παραστούν στην κηδεία είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία live στο YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=hodslXjIh8Q

Γκράφιτι γίγας με τη μορφή του στο Μεταξουργείο

Μια τεραστίων διαστάσεων εμβληματική προσωπογραφία του Mad Clip κοσμεί από χθες την οδό Πηνελόπης στο Μεταξουργείο. Το φιλοτέχνησε ο γνωστός street artist Hambas, κατά κόσμον Αντώνης Χαμπάς.

Φ8 5368005

«Tον θαύμαζα ως καλλιτέχνη και ήθελα να δημιουργήσω αυτό το έργο στη μνήμη του. Θα συνεργαζόμασταν σε ένα βιντεοκλίπ και μου είχε πει: “Εάν κάποτε πεθάνω, θέλω να μου φτιάξεις ένα γκράφιτι”. To δημιούργησα στη μνήμη του. Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτά που διάβασα και άκουσα για τον Mad Clip. Ηταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας μεγάλος καλλιτέχνης για τη νεότερη γενιά» δήλωσε ο street artist στο iefimerida.gr.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...