Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Greek lovers – Οι Έλληνες άνδρες αναδείχθηκαν οι καλύτεροι εραστές ανάμεσα σε 26 χώρες

Πρωτεύουσα του οργασμού η Νορβηγία, βασίλισσα των τρίο η Νέα Υόρκη

Οι Ελληνες άνδρες αναδείχθηκαν πρόσφατα οι καλύτεροι στο κρεβάτι. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι λαοί πάνε πίσω ή δεν έχουν επιμέρους σεξουαλικές «σπεσιαλιτέ»!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», που συγκέντρωσε τα συμπεράσματα πολλών σχετικών ερευνών, οι Γάλλοι, για παράδειγμα, αρέσκονται και ειδικεύονται στα «γρήγορα», με κάτι παραπάνω από το 50% των ανδρών να μπορεί να παρατείνει κάπως την επαφή καθυστερώντας την εκσπερμάτιση, αλλά μόλις το 6% να καταφέρνει να κρατηθεί 13 λεπτά.

Από την άλλη, η Νορβηγία, παρά το ψυχρό της κλίμα, δείχνει να είναι η παγκόσμια «πρωτεύουσα» του οργασμού, καθώς, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας σεξουαλικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού δηλώνει ότι έχει οργασμό καθημερινά. Πάντως, εμείς θεωρούμαστε οι «βασιλιάδες» της συνουσίας, αφού, βάσει της έρευνας της Durex, το 87% των ενηλίκων στην Ελλάδα δηλώνει ότι κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτή η συχνότητα είναι η μεγαλύτερη που έχει αναφερθεί στην έρευνα η οποία έγινε σε 30.000 ανθρώπους σε 26 χώρες. Οι Βρετανοί, από την άλλη, θεωρούνται οι «βασιλιάδες» στα προκαταρκτικά, αλλά και με ιδιαίτερη τάση στην ερωτική ενασχόληση με τα δάκτυλα! Το Βέλγιο, την ίδια ώρα, θα μπορούσε να κάνει αδερφοποίηση με το… Τέξας, αφού, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιατρικού σάιτ dr. Ed, η αγαπημένη στάση στο σεξ στη χώρα είναι η «γελαδάρισσα», που προβλέπει τη γυναίκα να καβαλικεύει τον άνδρα και να τον κοιτάζει στο πρόσωπο.

Η Πολωνία ψηφίζει ως αγαπημένη στάση το «κουταλάτο», αυτό δηλαδή κατά το οποίο το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο στο πλάι, με τον άνδρα κολλημένο στη σύντροφό του από πίσω. Για όσους είναι των λιγότερο ρομαντικών και των πιο πολυπληθών ερωτικών εναγκαλισμών, οι ΗΠΑ είναι ο κατάλληλος προορισμός, με τη Νέα Υόρκη να είναι η «βασίλισσα» των ερωτικών τρίο και Λος Αντζελες και Σικάγο να ακολουθούν. Για αντοχές, απόλυτος προορισμός είναι η Βραζιλία, όπου οι άνδρες, σε αντίθεση με τους Γάλλους, διαρκούν κατά μέσον όρο 30 λεπτά. Από την άλλη, όμως, δεν δείχνουν μόνο με τις αντοχές να καταφέρνουν και πολλά στον οργασμό των γυναικών, αφού μόνο το 44% αυτών δηλώνει ότι φτάνουν σε οργασμό, σύμφωνα με το The Penguin Atlas of Human Sexual Behaviour. Η ίδια πηγή, δε, μας ενημερώνει ότι ο γυμνισμός και οι swingers νιώθουν πατρίδα τους τη Γερμανία, όπου, σημειωτέον, το 23% δηλώνει ότι διεγείρεται από τη μυρωδιά της μασχάλης! Τέλος, στη γειτονιά μας, την Ιταλία, το σεξ έχει να κάνει πολύ με το στόμα, αφού το 80% του πληθυσμού δηλώνει ότι απολαμβάνει το στοματικό σεξ, αλλά και το φαγητό ως παράγοντα διέγερσης!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...