Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Ο δικηγόρος της «Daily Mirror» τον κόλλησε στον τοίχο στην...

Στον τοίχο «κόλλησε» τον Χάρι η υπεράσπιση της εφημερίδας...

Άκης Παυλόπουλος για το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη: «Τρομάξαμε»

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη, είχε ένα τροχαίο...

«Μαύρο Ρόδο»: Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τα αποτελέσματα του DNA

Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και...

Στη φυλακή ο λογιστής των μασόνων της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος

Σε επταετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην λογιστής των μασόνων...

Η πρώτη νύχτα της προφυλακισμένης, Έλενας Πολυχρονοπούλου για τα 8 κιλά κόκα στον Κορυδαλλό

«Μόντελινγκ» στη φυλακή

Το κατώφλι των Φυλακών Κορυδαλλού πέρασαν χθες το 29χρονο μοντέλο Ελενα Πολυχρονοπούλου και ο 32χρονος σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης, οι οποίοι δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή για την αθωότητά τους σχετικά με τη διακίνηση περίπου οκτώ κιλών κοκαΐνης.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που φώναζε στον σύντροφό της «με κατέστρεψες» στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση, οδηγήθηκε στο γυναικείο κατάστημα κράτησης, ενώ ο σύντροφός της στις αντρικές φυλακές.

Όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, θα δώσουν συνεντεύξεις στους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων, τη λίστα του επισκεπτηρίου, ενώ θα τηρηθεί το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

APOLOGIA 3

Σε καραντίνα

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην Α΄ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, καθώς έχει νοσήσει από κορονοϊό και δεν θα μπει καραντίνα, ενώ η παρουσιάστρια θα παραμείνει σε χώρο καραντίνας. Συντετριμμένη η μητέρα της 29χρονης έκανε λόγο για μία εντελώς άδικη απόφαση που στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια και καταστρέφει τη ζωή του παιδιού της.
«Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου» υποστήριξε.

Ο 32χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν είναι έμπορος ναρκωτικών και ότι δεχόταν εκβιασμούς για να μεταφέρει κοκαΐνη επειδή χρωστούσε χρήματα. Οπως είπε, ένα πρόσωπο ονόματι Βασίλης τον απειλούσε πως θα έκανε κακό στον ίδιο και στην 29χρονη.

polyxronopoyloy zeygari reginidis

Αφού τόνισε πως δεν άγγιξε την επίμαχη βαλίτσα, είπε πως κύλησε ξανά στα ναρκωτικά τους μήνες της καραντίνας και πως η 29χρονη μέλλουσα γυναίκα του δεν γνώριζε τίποτα. Μάλιστα, ζητά να εξεταστεί από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί ο βαθμός της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

«Κατέληξα μέσα στην ψυχολογική απομόνωση της καραντίνας να υποτροπιάσω και να κάνω χρήση. Συνέχισα να προμηθεύομαι από αυτόν και έφτασα στο σημείο να του χρωστάω 6.500 ευρώ. Του είχα υποσχεθεί ότι θα τον αποπληρώσω στο τέλος του φετινού καλοκαιριού». Όπως ισχυρίστηκε, όταν οι απειλές άρχισαν να πυκνώνουν, αποφάσισε να υποκύψει και δέχτηκε να μεταφέρει τη βαλίτσα χωρίς να ενημερώσει την 29χρονη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας και συνάντησα τη Τζάκι»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε Ελληνίδα δημοσιογράφος για...

Γιάννης Φλωρινιώτης πριν από 10 ημέρες: «Ο γιατρός είπε στην κόρη μου να με πάρουν να πεθάνω σπίτι»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δέκα περίπου ημέρες πριν φύγει από...

Ο νεαρός συνόδευσε τη γιαγιά του και γνωστή δημοσιογράφο στο Ηρώδειο

Ο νεαρός πήγε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από τη γιαγιά...

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της Καινούργιου; Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τη νέα...

Συντετριμμένες οι κόρες της Νόνικας Γαληνέα στο τελευταίο αντίο της

Δύσκολες ώρες έζησαν οι κόρες και τα εγγόνια της...

Έλληνας παρουσιαστής απέκτησε δίδυμα και το ανακοίνωσε στο facebook

Σε «πελάγη» ευτυχίας «πλέει» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθώς...

Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Μανούλα έγινε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο...

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη λύγισε: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και...